ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Новини / Культура
На базі одеського освітнього простору GreatED пройшов фінальний етап міського конкурсу «Кобзар і сучасність» у номінаціях: «Кращий твір», «Кращий реферат» та «Кращий малюнок».
Одеська композиторка, заслужена діячка мистецтв України, професорка Кармелла Цепколенко отримала Національну премію України імені Тараса Шевченка.
До 21 березня в муніципалітетах столиці Франції проходитимуть виставки робіт відомого одеського скульптора.
Артисти Одеського національного академічного театру опери та балету провели концерт в Палаті депутатів Національного парламенту Італійської Республіки.
Вільне Ганзейське місто Бремен сприяє збереженню культурної спадщини в Одеській області.
В Парижі відкрилась виставка одеського художника Ігоря Гусєва «Високоточна любов або Третя світова».
Ботсад Одеського Національного університету імені І. І. Мечникова запрошує на новорічний майстер-клас з ботанічної акварелі.
Наступний Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться 12-20 липня 2024 року в Києві.
Будівлі Одеського національного академічного театру опери та балету та Одеської обласної філармонії ім. Давида Ойстраха тепер під посиленим захистом ЮНЕСКО.
Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби.
Внаслідок сильного дощу з 10 на 11 листопада 2023 року було підтоплено Спасо-Преображенський собор, що раніше зазнав значних руйнувань під час російської ракетної атаки влітку цього року.
7 листопада в одній з одеських бібліотек представили проект «Жахи війни».
2 листопада відбувся концерт Одеського муніципального театру ім. О. Саліка в волонтерському штабі «ОдесСітки».
В Одесі відкрито реєстрацію на дев'ятнадцятий курс проекту мовних курсів «Єдині».
Одесити долучилися до написання Радіодиктанту національної єдності, а в мерії презентували проєкт міської Програми розвитку української мови.
Філія «Укрпошти» випустила марку, присвячену внесенню центру Одеси жо спадщини ЮНЕСКО, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я».
До Дня міста на Думській площі одночасно з протестом одеситів пройшли урочистості, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я».
22 серпня 2023 року в Одеському муніципальному музеї особистих колекцій ім О.В. Блещунова відкрилась унікальна виставка-комікс Марії Апрятової.
Вчора відбулось відкриття 14-й Одеського міжнародного кінофестивалю, який цьогоріч проходить з 19 по 26 серпня одразу на двох локаціях — в Одесі та Чернівцях.
26-27 серпня 2023 року в Одесі пройде ХХVІІІ Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «Два дні та дві ночі нової музики».

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 ...
Пошук:
розширений

Микола Саранча
Роль міді та марганцю для озимої пшениці
У сучасному сільському господарстві все більшу роль для отримання щедрих та якісних врожаїв озимої пшениці відіграють мікроелементи, зокрема мідь та марганець. Вони мають вагомий вплив на проходження фізіологічних процесів під час росту та розвитку рослин та формування врожаю. Значення мікроелементів для сільськогосподарських рослин зросло із підвищенням врожайності, яку стимулюють, застосовуючи NPK добрива. Проте забезпечення мікроелементами з ґрунту не завжди задовольняє потребу рослин, що і призводить до прояву дефіциту.

Традиційні Шевченківські читання, присвячені 210-й річниці від дня народження Великого Кобзаря
6 березня о 12:00 у Музеї книги ОННБ — Шевченківські читання до 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря



© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.327