ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




В Україні розпочалася підготовка до зйомок фантастичного телесеріалу
16:35 / 21.10.2019
Культура

ОДЕССА, 21 ЖОВТНЯ 2019 РО-КУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В Україні розпочалася підготовка до зйомок серіалу про подорожі в часі «Часова Варта», передає кореспондент ІА «Контекст-Причерноморье».

Серіал стане адаптацією успішного іспанського проекту «Міністерство часу», два сезони котрого демонструвались на іспанському телебаченні, а виробництво третього сезону відбулися спільно з компанією «Netflix». Створення української версії серіалу під назвою «Часова Варта», відбувається за підтримки Українського культурного фонду, в межах програми підсилення аудіовізуального сектору України.

Український серіал, як обіцяють автори проекту, приверне увагу широкої глядацької аудиторії — шанувальників як гостросюжетних історичних драм, так і популярних серіалів про подорожі в часі, таких як «Пітьма», «Межа» і «Зворотний бік Місяця».

Дія сюжету серіалу розгортається на території сучасного Києва, де діє зовні схожа на нічим непримітний департамент одного з міністерств таємна організація, яка охороняє коридори часу від незаконних переміщень. Її члени протистоять різним зловмисникам, запобігаючи спробам втручання в хід часу. Переміщуючись з однієї епохи в іншу, співробітники «Часової Варти» розшукують порушників, розплутуючи при цьому таємниці, пов'язані з маловідомими та знаковими подіями української історії.

В виробництві серіалу задіяні відомі сценаристи і драматурги Максим Курочкін і Оксана Савченко, журналіст і оглядач Віталій Портников, а одну з головних ролей виконує популярний український актор Олексій Горбунов, відомий по безлічі успішних фільмів.










Пошук:
розширений

Микола Саранча
Роль міді та марганцю для озимої пшениці
У сучасному сільському господарстві все більшу роль для отримання щедрих та якісних врожаїв озимої пшениці відіграють мікроелементи, зокрема мідь та марганець. Вони мають вагомий вплив на проходження фізіологічних процесів під час росту та розвитку рослин та формування врожаю. Значення мікроелементів для сільськогосподарських рослин зросло із підвищенням врожайності, яку стимулюють, застосовуючи NPK добрива. Проте забезпечення мікроелементами з ґрунту не завжди задовольняє потребу рослин, що і призводить до прояву дефіциту.

Традиційні Шевченківські читання, присвячені 210-й річниці від дня народження Великого Кобзаря
6 березня о 12:00 у Музеї книги ОННБ — Шевченківські читання до 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря

Останні новини:
09:27 19.03.2024
09:23 19.03.2024
09:19 19.03.2024
09:02 19.03.2024
08:58 19.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.119