ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Новини / Правоохоронні органи
Українськими ювенальними прокурорами розпочато кримінальні провадження за фактами варварських обстрілів житлових будинків та інших злочинів російських окупантів, внаслідок яких вже загинули та отримали поранення наші діти.
Співробітники Служби безпеки України затримали російського агента, який шпигував за кораблями Збройних Сил України поблизу Одеського морпорту.
Пілоти уданих безпілотників Державної прикордонної служби показали, як палять російських окупантів на Лівобережжі Херсонської області.
Українськими ювенальними прокурорами розпочато кримінальні провадження за фактами варварських обстрілів житлових будинків та інших злочинів російських окупантів, внаслідок яких вже загинули та отримали поранення наші діти.
Співробітники Служби безпеки України затримали депутатку Херсонської обласної ради, яка допомагала гауляйтеру Сальдо відкривати військові шпиталі рф у захоплених лікарнях.
Українськими ювенальними прокурорами розпочато кримінальні провадження за фактами варварських обстрілів житлових будинків та інших злочинів російських окупантів, внаслідок яких вже загинули та отримали поранення наші діти.
Правоохоронці блокували спробу вивезення з України ювілейного видання творів Тараса Шевченка та великої нумізматичної колекції.
Правоохоронці повідомили заступниці начальника одного з відділів Одеської митниці про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.
Інспектор мобілізаційного відділення РТЦК та СП в Одеській області постане перед судом за підозрою у зловживанні впливом.
Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жительки Одеси за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).
За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Біляївській районний суд Одеської області визнав військовослужбовця строкової служби винним у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).
Заступнику начальника відділу одного з відділень поліції Одеської області повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.
Співробітники Служби безпеки України затримали зрадницю, яка готувала ракетний удар по Одесі «в обхід» ППО.
Одеська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох інспекторів Управління патрульної поліції в Одеській області ДПП за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
Генеральний прокурор України Андрій Костін відвідав у Одесі місце воєнного злочину російських терористів, де близько 15.00 було деблоковано тіло пʼятої жертви повітряної атаки.
За процесуального керівництва прокурорів Чорноморської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору одного з медичних комунальних підприємств на Одещині — депутату Овідіопольської селищної ради за фактом розтрати бюджетних коштів (ч. 5 ст. 191 КК України).
Група посадовців Одеської міської ради отримала підозри у отриманні хабарів за розміщення реклами без дозволів.
Підприємцю-підряднику повідомлено про підозру у привласненні мільйона гривень на ремонті шкільного укриття у Хаджибейському районі Одеси.
Керівниці відділу митного оформлення одного з митних постів Одеської митниці повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 ...
Пошук:
розширений

Микола Саранча
Роль міді та марганцю для озимої пшениці
У сучасному сільському господарстві все більшу роль для отримання щедрих та якісних врожаїв озимої пшениці відіграють мікроелементи, зокрема мідь та марганець. Вони мають вагомий вплив на проходження фізіологічних процесів під час росту та розвитку рослин та формування врожаю. Значення мікроелементів для сільськогосподарських рослин зросло із підвищенням врожайності, яку стимулюють, застосовуючи NPK добрива. Проте забезпечення мікроелементами з ґрунту не завжди задовольняє потребу рослин, що і призводить до прояву дефіциту.

Традиційні Шевченківські читання, присвячені 210-й річниці від дня народження Великого Кобзаря
6 березня о 12:00 у Музеї книги ОННБ — Шевченківські читання до 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря



© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012