ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Руководитель Одесской таможни заявил, что никто его не арестовывал
14:52 / 15.05.2020
Таможня

ОДЕССА, 15 МАЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Руководитель Одесской таможни Михаил Грибанов заявил на специально созванном брифингу, что никто его не арестовывал, а наручники на него одевали на 10 минут ради фотографии.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесской таможни Гостаможслужбы.

В сообщении таможенников сказано:

#Михайло_Грібанов: «Інформація, яка набула поширення у ЗМІ щодо начебто мого затримання при отриманні хабаря, не відповідає дійсності».

Таку заяву зробив начальник Одеської митниці Держмитслужби Михайло Грібанов під час брифінгу про події, які сталися 13 травня 2020 року у зоні діяльності митних постів «Одеса», «Чорноморський» та в адмінбудівлі митниці.

Він зазначив, що має місце відверта маніпуляція фактами та умисне поширення чуток, які негативно позначаються не тільки на діловій репутації керівництва митниці, а й на іміджі Держмитслужби у цілому.

«Фейкові обшуки, «фіктивне затримання» та занадто оперативний злив інформації про начебто отриманий мною хабар, відверто провокативні дії, які виходять за межі законності, по відношенню до моїх підлеглих, відсутність ухвал на слідчі дії, постановочні фото та відео в кайданках, одягнених на кілька хвилин заради «хайпової гарної картинки», пошкодження державного майна та виламування дверей, особливо тих, які й так були відкриті, — все це реакція на мою державницьку позицію в організації роботи Одеської митниці», — переконаний Михайло Грібанов.

Він зауважив, що жодної підозри про вчинення кримінального правопорушення керівництву Одеської митниці в ході слідчих дій не було оголошено, та нікого не затримано не тільки у зв’язку з відсутністю складу злочину, а й самої події. Натомість, адвокатами було внесено понад 30 зауважень до протоколу невідкладного обшуку щодо порушень законодавства при здійсненні слідчих дій.

За словами Михайла Грібанова, наразі Одеською митницею вживаються заходи щодо оцінки збитків нанесеної шкоди державному майну під час слідчих дій.

«Я усвідомлював, що будуть провокації та тиск з боку незадоволених якісними змінами на митниці, ще коли вирішив брати участь у конкурсі на посаду начальника Одеської митниці. Це не лякало мене тоді. Не лякає й тепер. Я готовий як до подібних викликів, так і до того, щоб давати їм відсіч. І в першу чергу — ефективною роботою митниці», — підкреслив Михайло Грібанов.

Версию событий от СБУ можно прочитать по ссылке.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
11:06 28.03.2024
10:46 28.03.2024
10:33 28.03.2024
10:06 28.03.2024
09:34 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.927