ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Одесские спортсмены ставят онлайн-рекорды
16:55 / 29.04.2020
Спорт

ОДЕССА, 29 АПРЕЛЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Юные одесские спортсмены разместили в соцсетях за четыре недели флешмоба-конкурса # тренуйсявдомаодеса почти 350 видеороликов.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе отделения НОК Украины в Одесской области.

В сообщении организации сказано:

РЕКОРДИ НА КАРАНТИНІ

Станом на 27 квітня (старт був даний 31 березня) у соцмережах (фейсбук та інстаграм) з’явилися 343 відеоролики домашніх тренувань спортсменів, причому останній тиждень став рекордним для нашого конкурсу: 144 відеоролики були розміщений за цей період – це більше, ніж за два попередніх тижні разом взятих.

Також був встановлений рекорд роликів за один день: 11 роликів – настільки активно провів один з днів 15-річний гімнаст Даніель ТІМОШКІН. Недивно, що саме представники відділення спортивної гімнастики КДЮСШ №10 були тренувалися більше всіх цього тижня – 81 ролик.

Далі йдуть каратисти – більшою мірою завдяки одеському клубу «О-Кан», де найбільш активний Ярослав АФАНАСЬЄВ.

Один з тих, хто включився у флешмоб 9-річний Кирило СОКОЛОВ, які з великими задоволенням виконує домашні тренування. У хлопця затримка психомовного розвитку, але завдяки заняттям карате – він займається вже два роки – у нього намітився прогрес у боротьбі з цим захворюванням.

ГОНКА ЗА ТИТУЛОМ

У зв’язку з ривком, про який ми розповіли вище, в боротьбі за спеціальний приз найактивнішому учаснику (за найбільшу кількість роликів) цілком можливо з’явиться інтрига – конкурс нагадаємо подовжений до 11 травня (до нової дати завершення карантину), хоча зараз лідерство 9-річного Сергія ЛИМАРЕНКА не викликає ніяких сумнівів – 41 ролик. Треба віддати належне його батькові Олександру, який й тримає під контролем тренування – вони досить-таки різноманітні за змістом, та й ролики цікаві робить. А коли батько в кадрі, то в ролі оператора – мати нашого спортсмена. Та й молодший син також іноді бере участь в заняттях. Тож, таким чином, в домашніх тренуваннях бере участь вся сім’я. І така не картина не тільки у Лимаренків — наш флешмоб охопив чимало одеських родин.

Його переслідувачі також щоденно працюють над собою: далі йдуть 10-річні сестри-близнюки Анастасія та Златослава ВОЛОСЕНКО, які займаються в КДЮСШ №17, які провели тиждень під знаком спарингів один з одним (30 роликів), і, звісно, представники гімнастики – 11-річна Кароліна ОГАНІСЯН (27), Даніель ТІМОШКІН (25) та 9-річна Катерина ХАЛЯПІНА (24).

КІЛІЯ, ЧОРНОМОРСЬК, ТАНЦІ

Минулого тижня до участі у флешмобі юні спортсмени, які проживають за межами Одеси. Так новою точкою на карті стала Кілія, яку представив 11-річний Тео ТРУВЕ, який в місцевій ДЮСШ займається двома видами спорту: командним — баскетболом, та індивідуальним — козацьким двобієм. Ласкаво просимо, Кілія!

Розійшовся не на жарт Чорноморськ! Активно включилися кікбоксери, юні каратисти, а також представниця студії сучасного та класичного танцю «Plastilin» 12-річна Ганна БОЙКО.

УМОВИ КОНКУРСУ

Для тих, хто вперше чує про конкурс нагадуємо умови:

Розміщуєте відеоролик, де ви тренуєтеся ВДОМА (мінімум дві вправи)

Ставите хештег #тренуйсявдомаодеса та відмічаєте @noc.odessa (фейсбук) та @noc_odessa (інстаграм).

Обов’язково вказати при цьому ім’я, прізвище та вік.

Підписуйтесь на наші сторінку у «Фейсбук» та профіль в «Інстаграм»

По закінченню карантину організатори за допомогою random.org визначать трійку учасників, які отримають призи від відділення НОК України в Одеській області.

Найактивніший – той, хто опублікує більше всіх унікальних роликів отримає спеціальний приз від нашого олімпійського осередку.

Некоторые видеоролики можно посмотреть по ссылке: https://noc-odessa.org.ua/novyny/novyny/1020-yuni-odeski-sportsmeni-pokazali-rekordni-rezultati-pid-chas-karantinu.html


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
10:06 28.03.2024
09:34 28.03.2024
09:27 28.03.2024
09:22 28.03.2024
09:13 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.450