ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Буденність і сенсації у короткій інформації
26.09.2011 / Газета: Чорноморець / № 75 / Тираж: 2265

.Відділ культури і туризму Скадовської РДА з метою пошуку виразної ідеї емблеми та девізу централізованої бібліотечної системи оголошує конкурс серед читачів на кращий проект символіки ЦБС. Вона повинна відображати історичний розвиток, географічне розташування, національний аспект та основний напрямок діяльності бібліотечної системи.

Конкурс розпочинається 23 вересня і буде тривати до 5 жовтня 2011 року. Матеріали для участі в конкурсі всім бажаючим необхідно подати за адресою: м. Скадовськ, вул. Комунарів, 66, другий поверх будинку культури, читальна зала. Довідки за тел.: 5-33-95.

.У Скадовському народному історико-краєзнавчому музеї відкрито дві виставки, присвячені дню міста, – виставку нових придбань старожитностей та персональну виставку місцевого фотохудожника Олексія Білоуса. Музей запрошує скадовчан та гостей міста на екскурсію.

.19 вересня 2011 року у столиці України відбувся Київський Міжнародний марафон, в якому взяли участь 1 300 спортсменів з 12 країн світу. Серед учасників марафону був і наш земляк, Валерій Мирославович Вербовський, який представляв Всеукраїнську нотаріальну палату. Він вперше біг марафон, але йому вдалося виконати контрольний норматив за часом. За вдалий виступ Валерія Вербовського нагородили медаллю Київського міжнародного марафону.

.11 вересня на трасі Херсон-Джанкой було збито велосипедиста з Птахівки. Сталося це, коли чоловік на велосипеді об’їжджав автобус, що стояв на проїжджій частині дороги. На щастя, водій авто, яке рухалось по зустрічній смузі, встиг вчасно пригальмувати, тому ДТП обійшлося без серйозних наслідків.

.Минулої п’ятниці житель Скадовського району потужно тиснув на газ свого Опеля Вектра. Не впоравшись з керуванням авто на швидкості, водій в’їхав у Камаз, який стояв на проїжджій частині 61 км траси Херсон-Джанкой. Гонщику пощастило: ушкодження отримали тільки автомобілі.

.19 вересня під час приготування вечері спалахнула пожежа у приватному будинку жительки Михайлівки. Із невстановлених причин запалала газова плита. Потім вогонь швидко поширився на стіл та стіни. Господарка вибігла на вулицю і почала кликати на допомогу. Сусіди зателефонували до пожежних, які швидко приїхали і загасили вогонь.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011