ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Районна організація Партії регіонів відзначила 10-річний ювілей
26.09.2011 / Газета: Чорноморець / № 74 / Тираж: 2265

16 вересня 2011 року в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди святкування 10-ї річниці створення районної організації Партії регіонів.

Під гучні оплески на сцену вийшов голова районної організації Партії регіонів, голова районної державної адміністрації Єгор Олександрович Устинов, який зазначив, що такі ювілеї наповнені особливим змістом та є найкращою формою для виховання партійного духу.

На святкування були запрошені члени районної організації партії, керівники сільських осередків, представники органів місцевого самоврядування та громадськості району.

Із вітаннями прибули почесні гості – заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Анатолійович Яценко, заступник голови обласної організації Партії регіонів Микола Олександрович Брюхань, які вручили кращим членам Скадовської районної організації грамоти голови обласної організації Партії регіонів.

Голова районної організації Партії регіонів Є.Устинов висловив подяку однопартійцям за активну громадську роботу, участь у реалізації державної політики та вручив найкращим із них почесні грамоти.

Новим членам партії Єгор Олександрович вручив партійні квитки і висловив сподівання, що завдяки активній громадській роботі регіоналів районна організація стане флагманом нових перетворень у державі.

Незмінний керівник штабу виборчих кампаній, заступник голови районної організації Партії регіонів Галина Іванівна Кабакова у своєму виступі зазначила, що багато її однопартійців ніколи не змінювали своїх поглядів, не відхрещувалися від партії незалежно від того, при владі вона чи в опозиції. Саме вони проводили роботу в територіальних дільницях, організовували вибори на місцях, залучали нових членів партії.

Щирі слова вітань з нагоди ювілею лунали від партійців, які стояли біля джерел районної організації, розпочинали її розбудову.

Свято вдалося на славу. Присутні залишились задоволені приємними хвилинами спілкування в теплому, дружньому колі однодумців.

Святковий настрій концерт-ною програмою підтримали кращі самодіяльні колективи району.

По завершенню урочистостей у фойє будинку культури всі бажаючі залишили надписи на прапорі Партії регіонів, що зберігатиметься у представництві районної організації на згадку про 10-річний ювілей.

На фото Є.Дащенка: під час урочистостей.

Автор: Прес-центр райдержадміністрації

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012