ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Новини
26.09.2011 / Газета: Вісник Олешшя / № 77-78 / Тираж: 3416

Вісім років не ювілей, але дата!

Минулої п'ятниці, 16 вересня, в м. Цюрупинську, у Центрі культури та дозвілля відбулись урочистості, присвячені 8-й річниці формування районної організації Партії регіонів.

В урочистостях взяли участь представники всіх первинних організацій району. Учасників зібрання тепло привітали голова райдержадміністрації, він же голова районної організації Партії регіонів Вадим Андрушкевич, голова районної ради (вже ветеран партії) Лариса Снігур, а також Цюрупинський міський голова Василь Плотніков, який на останні вибори теж йшов під прапором Партії регіонів.

Теплі привітання однопартійцям надіслали голова обласної державної адміністрації і голова обласної організації Партії регіонів Микола Костяк, яке зачитав присутнім його заступник з ідеологічної роботи Олег Грушко, і народний депутат України від Партії регіонів Олексій Журавко — його привітання зачитала помічник-консультант народного депутата Людмила Баутіна.

Голова районної партійної організації' Вадим Андрушкевич нагородив Грамотами кращих партійців та керівників первинних організацій партії. Члени партії, що перебуваютьу її лавах з дня заснування, одержали пам'яті подарунки. Уцейжедень лави партії поповнились новими членами, їм вручено партійні білети на урочистих зборах. Приємним для партійної організації був подарунок від Олексія Журавка — автомобіль.

Нагадаємо, що Партія регіонів почала свій політичний шлях як Парія регіонального відродження України (зареєстрована Мінюстом 6 листопада 1997 року, реєстраційне свідоцтво №939), а під назвою «Партія регіонів» перереєстрована 21 березня 2001 року. Видане нове свідоцтво, але із старою датою реєстрації — №939.

Клопотами депутата

Клопотами Олексія Журавка Цюрупинська районна лікарня одержить автомобілі «Швидкої допомоги».

Зазначимо, що при уряді ЮліїТимошенко у2009 році вирішити це питання ніяк не вдавалось. У 2010 році Олексій Вале-рійович звернувся безпосередньо до Президента України Віктора Януковича і Прем'єр-міністра Миколи Азарова. І ось 7 вересня ц.р. Комітет BP України розглянув відповідне звернення Мінфіну і прийняв рішення про виділення Херсонській ОДА 6577 тис. грн.;1577тис. грн. з цієї суми призначено для придбання автомобілів «швидкої» Цюрупинській ЦРЛ.

Прес-служба Олексія Журавка.

Подарунки з Італії

Представники Благодійного фонду «CHILDREN FUTURE PROJECT» (Італія) 10 вересня відвідали спеціалізовану школу для дітей-інвалідів і дітей-сиріт в м. Цюрупинську і подарували дитячий спортивний майданчик.

Раніше Благодійний фонд «CHILDREN FUTURE PROJECT» уже передав цій школі 2 комп'ютерних класи, мікроавтобус, 10 медицинських ліжок.

Інф. «ВО».

Проект відправлено на доопрацювання

У липні поточного року обладміністрація обнародувала розпорядження № 455 глави Херсонської ОДА Миколи Костяка «Про проект ставок збору за заготівлю другорядних лісових матеріалів і використання корисних властивостей лісів в області. У зазначеному проекті установка намету в лісі й заїзд на територію лісу ставали платною послугою. Крім того, у зазначеному проекті передбачався збір грошей за заготівлю сіна, випас тварин і збір дикоростучих грибів, плодів і ягід.

Постійна комісія облради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин й екології відправила на доробку зазначений проект. Причому, заступник голови комісії Сергій Рибалка передав думку, що пропонований проект оперує занадто малими розцінками за користування лісовими ресурсами.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011