ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Дві перемоги на трьох
29.09.2011 / Газета: Херсон Маркет плюс / № 39 / Тираж: 20000

Один із аутсайдерів чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А» болградський «СКАД-Ялпуг» з Одеської області не зумів показати гідну гру в Новій Каховці проти «Енергії».

Місцева команда створила більше десятка гольових моментів, особливо — в першому таймі. А от гості лише тричі вдарили у бік воріт і жодного разу не потрапили в площину. Не дивлячись на перевагу новокаховчан (вихід сам на сам Євгена Бєлоусова з воротарем, декілька нереалізованих забійних позицій Павла Черняєва), рахунок після першого тайму так і не був відкритий.

Проте після перерви 7 і 9 хвилина другого тайму стали результативними для «Енергії». Спочатку після шикарного проходу Юрія Комягіна і навісу в штрафну Вадим Кучеревський забив м'яч головою, а невдовзі Денис Риженко підкоригував головою навісну подачу з штрафного від капітана команди Батраченка — 2:0. Незабаром Денис зробив дубль, тож остаточний рахунок цього матчу — 3:0.

- Різниця в класі була очевидною, — сказав після матчу головний тренер ФК «Енергія» Сергій Шевцов. — Ми володіли повною ініціативою. Нам не давався перший гол: в одному випадку його відмінив арбітр, в інших — підводила точність при виконанні завершальних ударів. У другому таймі ми дотисли суперника, адже витримати таку кількість атак гостям було важко. Ми взяли три очки, але створеними моментами можна було розпорядитися краще. Щодо змісту, то в обороні роботи в нас було небагато — за рахунок активних дій по відбору м’яча в середній лінії. У нападі ми добре вже від захисників готували та розганяли атаки, півзахисники намагалися виходити в завершальну фазу; а от трійка нападників не вразила, бо не реалізувала чимало моментів. Я очікував від них більше руху, імпровізації та агресивності. Цю ситуацію змінив Риженко, котрий вийшов у другому таймі замість Черняєва, який не виправдав сподівань.

Головний тренер ФК «СКАД-Ялпуг» Анатолій Димитров у післяматчевому коментарі дав свою оцінку грі.

- Команда «Енергія» грає швидше, краще підготовлена фізично, — сказав він. — Тактично, гадаю, обидві команди зіграли добре, але за рахунок швидшої і якіснішої роботи з м’ячем господарі виглядали краще і логічно забили два голи. На мій погляд, третього голу не повинно було бути і рахунок 2:0 був би більш справедливим по цій грі.

У цьому турі були відразу дві цікаві зустрічі: грали чотири команди, які займали позиції вище, ніж новокаховчани. «Украгроком» зіграв внічию з «Десною» — 1:1, а «Суми» на виїзді обіграли «Славутич» — 2:1. Таким чином, «Енергія» після 10 туру з п'ятого місця піднялася на друге і продовжує битву за нагороди чемпіонату.

Херсонський «Кристал», якого «штормить» ось уже шість матчів поспіль, в першості країни з футболу серед команд другої ліги групи «А» нарешті добився позитивного результату.

У 10-му турі підопічні Руслана Новікова обіграли в Хмельницькому місцеве «Динамо» — 2:0. У першому таймі обидві команди відзначитися не змогли. А в другому забивали виключно гості.

Спершу на 56-ій хвилині зустрічі новачок «Кристала», що свого часу грав за дубль харківського «Металіста», Георгій Габісонія головою замкнув навіс партнера по команді — 1:0. І вже через 5 хвилин Євген Нікіщенко змістився з правого флангу нападу в центр, могутньо пробив — воротар суперників відбив м'яч перед собою, а вправнішим від всіх виявивсяся наш Олексій Мазуренко, який переправив «круглого» у ворота, — 2:0.

Ця перемога підняла «Кристал» з передостаннього 13 місця на 11-е.

Горностаївський «Мир» із Новотроїцького району у звітному турі став жертвою своєї ж тактики — забивати переможний м’яч на останніх секундах зустрічі.

Підопічні Олександра Сапельняка приймали криворізький «Гірник» і пропустили гол у свої ворота від гравця гостей Григорика на 4-ій доданій до основного часу матчу хвилині — 0:1. Ця прикра поразка посунула горностаївців на друге місце в турнірній таблиці. Очолив же її футбольний клуб «Полтава», що тепер випереджає «Мир» (19 пунктів) на 2 очки.

У спину нашому клубу дихають одразу чотири команди: «Гірник» Кривий Ріг (18), «Сталь» Дніпродзержинськ (17), «Шахтар» Свердловськ та «Авангард» Краматорськ (по 16).

Наступні матчі за участю наших команд відбудуться 1 жовтня. «Енергія» поїде в гості в Южне на зустріч з «Реал-Фармом». «Кристал» на своєму стадіоні прийматиме «Скалу» зі Стрию (початок о 15-ій годині). А «Мир» екзаменуватиме в гостях кременчуцький «Кремінь», що ледве не став автором сенсації в кубку України, у напруженому поєдинку поступившись київському «Динамо» — 2:3.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012