ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




У пошуках шляхів боротьби з підтопленням
03.10.2011 / Газета: Чорноморець / № 77 / Тираж: 2265

23 вересня пройшла позачергова сесія міськради. На сесії були присутні 24 депутата із 30-и. Депутатами було розглянуто і прийнято 29 проект-них рішень.

Особливий резонанс викликало питання реконструкції системи газопостачання до будинку 96, що по вул. Куйбишева, у квартирах якого немає газу вже три місяці. Присутні на сесії жителі цього будинку звернулися за допомогою у вирішенні проблеми до голови та депутатського корпусу міської ради. Депутати вирішили надати жителям будинку безплатну юридичну допомогу для судового звернення та лобіювати їхнє питання перед головою Херсонської облдержадміністрації.

Бюджетом міської ради на нинішній рік було передбачено близько 750 тисяч грн на боротьбу з підтопленням. Про стан виконаних і запланованих робіт доповів перший заступник міського голови О.Сокольчук. На разі проведено роботу з «Інститутом гідротехніки і меліорації» м. Київ з розробки пропозицій щодо ліквідації проблем з підтопленням, сутність яких полягає у здійсненні комплексу заходів по захисту п’яти населених пунктів Скадовського району шляхом перехоплення поверхневих та підземних вод (вартість робіт становить понад 9 мільйонів гривень). Це означає, що вирішення проблеми з підтопленням частково лежить за межами міста. А фінансування міською радою будівництва та розвитку інженерної інфраструктури за межами міста заборонено законодавством. Тому до РДА та район-ної ради направлять звернення про виділення з державного бюджету фінансування на виконання проектних та підрядних робіт.

Проголосували також за внесення змін до рішення міської ради від 23.09.2010 р. №1044 «Про затвердження плану діяльності Скадовської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності на 2011 рік». А саме – за проект рішення «Про затвердження положення про пайову участь власників квартир (квартиронаймачів) у співфінансуванні капітального ремонту (реконструкції, модернізації), які проводяться у багатоквартирних житлових будинках міста Скадовська».

У ході сесії прийняли кілька рішень, які сприятимуть напов-ненню міського бюджету. Серед них – затвердження продажу кількох ділянок землі несільськогосподарського призначення, для ведення підприємницької діяльності. Обговорювалося й питання по використанню ділянок землі, які було надано під забудову по вул. Весняній та у мікрорайоні «Біла акація». Планується у грудні винести його на розгляд земельної комісії.

Автор: Прес-центр міської ради

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011