ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




На Херсонщині відбувся Міжнародний інвестиційний форум
03.10.2011 / Газета: Голопристанський вісник / № 39 / Тираж: 2200

Протягом 23-24 вересня в Новій Каховці проходив Міжнародний інвестиційний форум «Таврійські горизонти: привабливість, співпраця, інвестиції, економічний розвиток».

На форум прибули представники з 19 країн світу. Його гостей та учасників привітав Президент України Віктор Янукович. Серед запрошених гостей був голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко, який передав вітання учасникам форуму від Прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Протягом останніх років тенденція щодо активізації ділового співробітництва Херсонської області з іноземними та вітчизняними партнерами, всебічного розвитку II міжрегіональних зв'язків та залучення інвестицій у розвиток економіки стрімко зростає. Тому з метою широкої презентації інвестиційного потенціалу регіону, налагодження бізнес-контактів регіональних підприємців та сприяння збільшенню іноземного та вітчизняного інвестування у розвиток малого та середнього бізнесу, керівництвом області щороку організовується та проводиться згаданий захід.

На урочистому відкритті форуму голова обласної державної адміністрації Микола Костяк зазначив, що Херсонська область відкрита для інвестицій: «Сьогодні проведення форуму сприяє залученню інвестицій до нашого регіону, що у свою чергу значно підвищить розвиток фінансових комплексів. Розвиток інвестиційних проектів є запорукою розбудови та розвитку нашого краю».

Серед інвестиційних проектів, презентованих на форумі, були представлені — «Птахофабрика ПАТ «Чорнобаївське», «Інтерме- дікал «Еко-місто», «ЗАТ «Херсонський нафтопереробний завод», «Херсонський оптовий ринок», «Будівництво супермаркету «Екомаркет», «Логістичний центр компанії «Грін-Тім», «Торговельно-культурний центр «Фабрика».

Також під час форуму відбулись засідання за «круглими столами» за такими напрямками: «Агробізнес і переробка», «Промисловість, транспорт, альтернативна енергетика та енергозбереження», «Туризм та рекреація», «Міжрегіональний розвиток».

У рамках проведення заходу також демонструвалися потужні інвестиційні проекти області, які мають стратегічне значення для економіки регіону, отримали державну підтримку та запроваджуватимуться до реалізації протягом 2012-2013 років.

Під час проведення Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти: привабливість, співпраця, інвестиції, економічний розвиток» було заявлено про відкриття першого в Україні віртуального міжнародного офіційного туристичного та інвестиційного офісу Херсонської області.

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Микола Костяк у рамках проведення форуму підписав меморандуми про співробітництво з представниками іноземних делегації, зокрема: у сфері створення мультифунк- ціонального геотермального реабілітаційного містечка «InterMedi- calEcoCity», про співробітництво у сфері впровадження інвестиційного проекту з будівництва об'єктів транспортної інфраструктури «Перевантажувальні термінали з відвантаження зернових та олійних культур на річковий та морський транспорт» з компанією «НІБУЛОН», про співробітництво у сфері впровадження інвестиційного проекту зі створення в Херсонській області оптових ринків сільськогосподарської продукції з компанією «FIX- AM GROUP» (Китайська Народна Республіка), про співробітництво у сфері впровадження інвестиційного проекту зі створення тор- говельно-культурного центру «Фабрика» в Херсоні, про співробітництво у сфері розвитку ло- гістичного центру з компанією «Грін — Тім» та компанією «ВІНД- КРАФТ», про співробітництво у реалізації проекту в галузі «зеленої енергетики» з компанією «Star» та інші.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012