ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Робочий візит керівника області
03.10.2011 / Газета: Рідний край / № 40 / Тираж: 1147

27 вересня 2011 року у Верхньому Рогачику побував голова Херсонської обласної державної адміністрації М.М. Костяк. Хлібом- сіллю зустрічали дорогого гостя працівники районного будинку культури, вітали на гостинній верхньоро- гачицькій землі голова районної державної адміністрації М.Д. Романій та голова районної ради В.В. Кондратенко.

М.М. Костяк провів особистий прийом громадян, які звернулися до голови обласної державної адміністрації з рядом питань, що стосувалися забезпечення жителів району скрапленим газом, організації прийому молока від населення та його вартості. Порушувалися також питання про майнові та земельні паї. Всього на прийомі у голови обласної державної адміністрації М.М. Костяка побувало 7 жителів району.

Микола Михайлович зустрівся також з селищним та сільськими головами, керівниками установ та організацій району. На початку зустрічі М.М. Костяк зазначив, що з часу його останнього перебування у нашому районі сталися відчутні зміни на краще. І не тільки щодо покращення санітарного стану населених пунктів, відбулися помітні зміни і в культурі землеробства.

- Приємно, що ви продовжуєте газифікацію населених пунктів, — говорив М.М. Костяк. — Ваш район – один з небагатьох у Херсонській області, де люди користуються природним газом, адже Херсонщина газифікована лише на 24%. І ми будемо вам і надалі допомагати у проведенні газифікації.

У своєму виступі М.М. Костяк також наголосив, що сьогодні Херсонщина — основний виробник зерна в Україні. Вперше за 20 років Незалежності в області зібрано рекордний врожай — 2,5 млн., що на 1 млн. тонн більше проти минулого року. І відрадно, що Верх- ньорогачицький район теж зробив гідний вклад у хлібний коровай області.

На закінчення зустрічі голова Херсонської обласної державної адміністрації М.М. Костяк сказав, що буде допомагати вирішувати всі проблемні питання, бо хоче, щоб і у найвіддаленіших куточках Херсонщини люди мали гідні умови для життя. У відповідь голова районної державної адміністрації М.Д. Романій запевнив, що і надалі головною турботою керівників району буде підвищення продуктивності роботи у всіх сферах — як у сільському господарстві, так і у соціальному плані.

Цього дня голова Херсонської обласної державної адміністрації М.М.Костяк та керівники району побували у фермерському господарстві «Еліта». Керівник господарства О.М. Македон ознайомив гостей з роботою всіх структурних ланок — вони побували на полі, де проводилася сівба озимої пшениці, та на свиновідгодівельному комплексі. М.М. Костяк був приємно вражений не лише організацією виробництва, а й тим, як впорядковано виробничі приміщення, зазначивши, що не в кожному місті таку красу побачиш. Слід сказати, що крім чистоти і порядку у самих приміщеннях, довкола тваринницьких ферм висаджені різноманітні сорти троянд. Цим опікується дружина Олександра Михайловича Македона Лариса Валер'янівна.

У товаристві з обмеженою відповідальністю «Лиман» гостей зустрічав керівник господарства М.А. Гончаренко, який ознайомив керівників області та району з технологією вирощування риби у закритій водоймі. Рибалки продемонстрували гостям вранішній улов власноруч вирощеної риби. Голова райдержадміністрації М.Д. Романій підкреслив, що TOB «Лиман» — один з головних виробників рибної продукції не лише для нашого, а й для сусідніх районів. М.М. Костяк поспілкувався з працівниками TOB «Лиман».

Автор: С. ЛАЩЕНКО

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012