ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«НОВІ»... «СТАРІ»... «ЗНАЙОМІ»...
06.10.2011 / Газета: Акценти / № 38 / Тираж: 5000

Під час останньої сесії Херсонської міської ради, що відбулася ЗО вересня, депутати затвердили рішення про призначення нових заступників херсонського міського Голови

Спочатку було прийнято рішення про звільнення із займаної посади першого заступника міського Голови, В'ячеслава Яременка. На його місце пан Сальдо запропонував Василя Котенкова, який раніше працював заступником Голови ОДА (містом ширяться чутки, що Яременко займе посаду Котенкова у ОДА, а останнього будуть готувати на місце Сальдо, у разі обрання його до Верховної Ради).

На місце заступника міського Голови з питань діяльності виконавчих органів ради було запропоновано Володимира Ярошевського, який прийшов на це місце з посади начальника Управління промисловості та розвитку інфраструктури Херсонської ОДА (раніше цю посаду обіймала Галина Теслюк, яка тепер є Головою регіонального відділення Антимонопольного комітету України).

Таким чином, нових облич на керівних посадах не з'явилося. Відбулися лише так звані кадрові ротації, у результаті яких у місцевому самоврядуванні відтепер працюватимуть чиновники з ОДА. Чи є така рокіровка для Котенкова та Ярошевського кроком вниз на кар'єрних східцях? Для Ярошенка, без сумніву, це — крок уперед, а от для Котенкова, якщо це стартовий майданчик до крісла мера — то це крок уперед, а якщо це тільки проміжний етап (якщо мерського крісла він не побачить), то тоді — це крок назад.

Можливо, що таким чином, Котенков зберіг за собою певний плацдарм для маневрів, адже у разі зміни першої особи (про це розмови йдуть упродовж вже 4-5 місяців), яка займає кабінет на другому поверсі, у будівлі на площі Свободи, 1 — заступників будуть все одно міняти, а що запропонують, важко навіть уявити... А так, є певний час перепочити.

А взагалі-то, якщо пригадати шкільну арифметику, то «від перестановки доданків сума не змінюється», тож очікувати від новопризначених заступників особливих змін у керівній політиці, певно, не варто.

Автор: Олена Кучерява

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012