ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Порядок щодо залучення пайових внесків
18.10.2011 / Газета: Чорноморець / № 78 / Тираж: 2265

замовників будівництва у створенні інженерно-транспортної інфраструктури міста Скадовська

Додаток до рішення міської ради від 23.09.2011 року №144

Продовження. Початок у №78 від 5.10.2011 р.

2.1.8. Пайовий внесок замовників будівництва у розвитку інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури міста (далі – пайовий внесок) – внесок у грошовій формі, який замовник будівництва має сплатити до міського бюджету без урахування ПДВ, що діє на дату сплати;

2.1.11. Договір про пайову участь замовників будівництва у розвитку інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури міста (далі – договір) – документ, що фіксує двосторонню домовленість між сторонами (міською радою та замовником будівництва) про пайову участь замовника будівництва у розвитку соціальної інфраструктури міста.

3. ЗАКОНОДАВЧА БАЗА

3.1. Положення про пайову участь замовників будівництва у розвитку інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури міста складено і діє відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Бюджетного кодексу України, Господарського кодексу України.

4. СФЕРА ДІЇ ПОЛОЖЕННЯ

4.1. Дія порядку поширюється на всіх замовників будівництва:

– які мають намір здійснити будівництво об’єкта містобудування на території міста, крім замовників, визначених пунктом 6.3 даного порядку;

– які отримали дозволи на будівництво об’єкта містобудування на території міста до набрання чинності даного порядку, але не ввели об’єкти в експлуатацію.

4.2. Платниками пайового внеску є замовники будівництва згідно з розділом 6 даного порядку.

4.3. У разі якщо після укладення договору відбувається зміна замовника будівництва, то рішення виконавчого комітету міської ради про зміну замовника приймається після укладення нового договору із замовником у порядку, передбаченому порядком, з урахуванням сум пайового внеску, сплачених попереднім замовником. Сплачені попереднім замовником суми пайового внеску не повертаються, а зараховуються при укладенні договору.

4.4. Дія порядку розповсюджується на всі об’єкти, на які видано дозволи до моменту затвердження даного порядку, але не введено об’єкти в експлуатацію.

5. ДЖЕРЕЛА ФОРМУВАННЯ ДОХІДНОЇ ЧАСТИНИ

ПАЙОВОЇ УЧАСТІ

У РОЗВИТКУ ІНЖЕНЕРНО-ТРАНСПОРТНОЇ

І СОЦІАЛЬНОЇ

ІНФРАСТРУКТУРИ МІСТА

5.1.1. Джерелом формування дохідної частини є пайова участь замовників будівництва у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

6. ПОРЯДОК ФОРМУВАННЯ КОШТІВ ЗА РАХУНОК ЗАМОВНИКІВ

6.1. Пайова участь замовників будівництва у розвитку інженерно–транспортної та соціальної інфраструктури міста розраховується у розмірі 10% від вартості будівництва об’єкта місто-будування – для нежитлових будівель або споруд; 4% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта містобудування – для житлових будинків.

Продовження у №82 від 19.10.2011 р.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011