ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Хто завищує ціну?
20.10.2011 / Газета: Новий день / № 43 / Тираж: 36600

17 жовтня в облдержадміністрації відбулася нарада з розгляду результатів роботи обласної робочої групи з комплексного вивчення стану та причин негативної цінової ситуації на скраплений газ для забезпечення побутових потреб населення. Під головуванням губернатора Херсонщини Миколи Костяка у нараді взяли участь голова облради Віктор Пелих, прокурор області Костянтин Свіденко, начальник УМВС України в Херсонській області Валерій Літвін, начальник управління Служби безпеки України в Херсонській області В'ячеслав Савченко, представник ДК «Газ України» HAK «Нафтогаз України» Владислав Яроцький, а також члени зазначеної робочої групи.

Протягом наради керівництво області намагалося розібратися, де подівся дешевий газ, зокрема, чому в інших областях його продають дешевше, ніж у нас, та хто на цьому гріє руки.

За інформацією спеціалістів управління у справах преси та інформації ОДА, понад місяць тому розпорядженням голови облдержадміністрації було створено обласну робочу групу з вивчення причин негативної цінової ситуації на скраплений газ. Представники цієї групи здійснили комплексну перевірку господарської діяльності дочірнього підприємства «Газ- постач» товариства «Херсонгаз» і виявили низку порушень законодавства про безпеку життєдіяльності, захисту прав споживачів, антимонопольного становища тощо.

Нагадаємо, що вперше на необгрунтовано підвищені ціни на скраплений газ для побутових потреб мешканців Херсонщини ще у серпні звернув увагу перший віце- прем'єр-міністр України — міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв, доручивши нашому губернатору вжити термінових заходів щодо зниження роздрібних цін. Відповідне доручення високопосадовець дав на селекторній нараді з керівниками усіх регіонів України.

Автор: Вадим ЛУБЧАК

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011