ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Бериславщина пасе задніх
20.10.2011 / Газета: Новий день / № 43 / Тираж: 36600

За підсумками діяльності з початку цього року Бериславський район скотився з першої п'ятірки на 16 місце

На горіхи дісталося керівникам управлінь і відділів місцевої райдержад- міністрації після останньої перевірки Херсонської облдержадміністрації. Судячи з виступу начальника управління економіки Бериславської РДА Любові Пісьміченко на жовтневій розширеній апаратній нараді РДА, з багатьоз показників район почав пасти задніх.

— Оцінка діяльності в районі проводилася згідно з показниками, затвердженими головою облдержадміністрації з метою виявлення проблем у самоврядуванні, управлінських рішень та визначенні пріоритетних завдань. Якщо раніше наш район за її результатами постійно входив до першої п'ятірки, то тепер посів 16 місце, — зазначила вона. — Зокрема, за станом ЖКГ ми посіли 12 місце, за рівнем злочинності — 15, за станом на ринку праці — 18 тощо. Мав місце низький рівень виконання річного плану надходжень до бюджетів багатьох місцевих рад. Неналежний контроль за дотриманням бюджетного законодавства здійснювало фінансове управління рай держадміністрації.

Збільшився рівень боргу з виплати по-л датків підприємствами району. Так, одним із найбільших боржників є TOB «Ка- м'янський завод марочних вин», який припинив свою діяльність. Матеріали перевірки стосовно нього для вжиття заходів направлені до адміністративного суду міста Києва і районної прокуратури. Погіршився показник заборгованості з заробітної плати. «Відзначився» наш район і під час останнього міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти» у Новій Каховці. Через те, що Бериславська міськрада і управління агропромислового розвитку РДА вчасно не надали свої пропозиції до організаторів, ми не змогли презентувати на форумі жодного проекту. І це при тому, що нам було що показати і чим зацікавити інших!

Виступ Любові Пісьміченко досить жваво обговорювали в кулуарах рай- держадміністрації. Мало не всіх «розкритикованих» чиновників озвучені звинувачення обурили. Проте критику від начальника управління економіки підтримав голова РДА Ярослав Павлівський. Хоча за недостатню роботу з попередження таких низьких показників і відсутності належної взаємодії з іншими управліннями він поставив Любові Пісьміченко оцінку «два с плюсом».

— Рівень злочинності — цифра відносна, — прокоментував начальник Бериславського РВ УМВС Валерій Левченко. — Якщо в 2010 році в районі було зареєстровано 23 квартирні крадіжки, а з початку цього — 14 — то це добре чи погано? Якщо торік у нас було три розбої, а зараз жодного, три вбивства, а зараз два, виявлено два факти незаконного збуту наркотиків, а в 2011 році п'ять — це погані чи хороші показники? Якщо в районі в один рік було (умовно) зафіксовано 400 злочинів, а наступного — 500, чи не може це означати, що кількість злочинів просто приховали? Тому ми сьогодні працюємо з реальними фактами і ведемо реальну статистику. А я особисто своїм підлеглим заборонив приховувати скоєні злочини. І так ми працюватимемо й надалі.

Автор: Олег БАТУРІН

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012