ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Меморандум підписали всі
21.10.2011 / Газета: Херсонський вісник / № 42 / Тираж: 10000

Херсонська міська рада, в особі міського голови, Державна податкова інспекція у м. Херсоні, Херсонський міський центр зайнятості, Управління Пенсійного фонду України в м. Херсоні, Підприємство Центральний ринок обласної спілки споживчих товариств, Підприємство Дніпровський ринок обласної спілки споживчих товариств, TOB «Шуменський ринок», TOB «Комерційний центр» (ринок «Північний»), ринок «Дружба», КП «Світанок», ринок «Житлосели- ще» TOB «Унікум ЛТД», ринок «Острів», ринок «Таврійський», AT «Сігма», ДП Ринок «Залізничний» TOB «Комерційний центр «Авалон», ДП «Ринок «Овочевий» TOB «Комерційний центр «Авалон», ДП Ринок «Автомобільний» TOB «Комерційний центр «Авалон», ДП Ринок «Будівельний» TOB «Комерційний центр «Авалон», МКП «Херсонський комунальний ринок», Торгівельне містечко TOB «Норд-сервіс», TOB «Світ М» (ринок «ХБК»), Торгово-сервісний центр «Кристал» підписали Меморандум про наміри щодо співпраці у питаннях легалізації прихованої зайнятості на ринках та ринкових містечках м. Херсона.

Документ підписано з метою комплексного вирішення проблемних питань з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, посилення соціального захисту працюючої частини населення міста, наповнення фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування та бюджету, запровадження дієвого контролю щодо недопущення прихованої зайнятості та ухилення від сплати податків працюючих на ринках м. Херсона.

Згідно з Меморандумом, завданням адміністрацій ринків є: проведення роз'яснювальної роботи з суб'єктами, що здійснюють торговельну діяльність на ринках, про обов'язковість наявності документів про офіційну реєстрацію та оформлення найманих працівників шляхом укладення трудових договорів між працівником та фізичною чи юридичною особою, яка використовує найману працю; розповсюдження листівок, буклетів, плакатів інформаційного характеру, направлених на легалізацію прихованої зайнятості, підвищення відповідальності суб'єктів підприємницької діяльності, які мають найманих працівників, та забезпечення їх роботи у правовому полі; створення на ринках необхідних умов для здійснення правоохоронними і контролюючими органами діяльності за зазначеним напрямком, згідно з їх повноваженнями.

Завданням Державної податкової інспекції у м. Херсоні, Херсонського міського центру зайнятості, управління Пенсійного фонду України в м. Херсоні, за сприяння міського голови та виконавчих органів міської ради є: проведення роз'яснювальної роботи з суб'єктами підприємницької діяльності які використовують найману працю та здійснюють торгівлю на ринках щодо оформлення найманих працівників у відповідності до вимог чинного законодавства; організація, у разі необхідності, щотижневих прийомів на ринках міста для забезпечення безперешкодного швидкого оформлення найманих працівників; контролювання, відповідно до своїх повноважень, наявності у торгуючих осіб документів про офіційну реєстрацію.

Підписання Меморандуму, на думку міського голови, є свідченням спільної відповідальності щодо утримання єдиної, послідовної позиції з питань детінізації заробітної плати найманих працівників на ринках міста.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012