ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




XXI конференція Херсонської міської організації Партії регіонів
21.10.2011 / Газета: Херсонський вісник / № 42 / Тираж: 10000

13 жовтня представники Херсонської міської організації Партії регіонів зібралися на XXI партійну конференцію. На поряду денному стояло три питання:

про роботу по зміцненню матеріально-технічної бази міської партійної організації, росту рядів партії та збору членських партійних внесків;

про висування кандидатів у депутати Комсомольської районної ради у місті Херсоні по одномандатним мажоритарним виборчим округам №№18, 20 на проміжних виборах 13 листопада 2011 року;

про внесення змін до складу ради міської партійної організації.

З інформацією по першому питанню виступив голова Херсонської міської організації Володимир Сальдо. Він відзначив, що робота з зазначених питань останнім часом активізувалася. Завершено ремонт приміщення міської партійної організації.

Тепер вона буде знаходитися в центрі міста, на першому поверсі будинку 6/9 по вулиці 295-ї Стрілецької Дивізії, де незабаром розпочне роботу громадська приймальня. Створено гідні умови для роботи партійного апарату. А головне — зручності для наших виборців, адже дістатися туди людям буде набагато легше.

Переїхала у нове приміщення Комсомольська районна організація, хоча умови роботи там залишаються незадовільними. Вирішується питання щодо нових місць розміщення Дніпровської та Суворовської районних партійних організацій.

Багато уваги Володимир Сальдо приділяє саме якісному формуванні рядів партії. Він наголосив на відповідальності, з якою треба підходити до цієї роботи.

- Сьогодні ми можемо дозволити собі приймати в Партію лише достойних і відмовляти тим, хто пише заяву про вступ, виходячи лише з політичної конюктури...Я підкреслюю: останніми місяцями активність вступу до Партії регіонів зростає все більше і більше. Але я звертаюсь до делегатів конференції, хто проводить роботу по запрошенню до Партії тих чи інших людей. Ставлю їм таку умову: наша парторганізація повинна поновитися лише тими людьми, які роблять свідомий вибір — це дуже важливо.

На обліку у міській партійній організації перебуває 11044 члени партії. У III кварталі прийнято 226 нових членів партії, зокрема, Дніпровською організацією 100, Суворов- ською — 97, Комсомольською — 29.Створено 16 первинних партійних осередків. Ведеться робота п (»упорядкуванню структури первинних партійних організацій та обліку членів партії.

Розглянувши друге питання порядку денного, XXI конференція Херсонської міської організації Партії регіонів вирішила висунути кандидатами в депутати Комсомольської районної ради по 18 і 20 одномандатним мажоритарним округам від Херсонської міської організації Партії регіонів Валентина Кривоноса, 1956 року народження, приватного підприємця; та Віктора Христенка, 1957 року, виконавчого директора підприємства громадської організації« Бурси».

Традиційно, делегати конференції привітали нових членів партії, голова міської парторганізації урочисто вручив їм партійні квітки.

Автор: Пресс-секретар міської організації Наталя Бузнік

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.017