ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




В очікуванні херсонського дербі
24.10.2011 / Газета: Херсон Маркет плюс / № 42 / Тираж: 20000

До одного з найпринциповіших матчів в чемпіонаті України з футболу серед професійних команд другої ліги групи «А» команди з Херсонщини підійшли з різним настроєм.

У 13-му турі херсонський «Кристал» на своєму полі приймав «Єдність» з села Плиски Чернігівської області — команду, яка до цього туру набрала всього два очки, так і не відчувши радості перемог.

Господарі почали гру активно, прагнучи вже з перших хвилин «розпечатати» ворота суперника. Перша більш-менш осмислена атака херсонців, яка припала практично на середину тайму, виявилася результативною. Андрій Барладим, який вийшов в цьому матчі в основному складі, скориставшись точною передачею з правого флангу партнера по команді, відправив м'яч до воріт «Єдності» — 1:0. На 26-ій хвилині Ігор Бездольний головою подвоїв перевагу «Кристала» — 2:0.

Пройшло всього 6 хвилин, як господарі святкували вже третій забитий м'яч: Артем Ситало підключився до розіграшу кутового удару з правого флангу, і саме його захисники «Єдності» забули прикрити в штрафній площі — 3:0. З таким рахунком команди пішли на перерву.

Другий тайм можна було б і зовсім не коментувати — одні грати не хотіли, а інші не могли. У результаті — 3:0, перемога «Кристала». Команда Руслана Новікова після провального старту не програє вже п'ятий матч поспіль.

А от новокаховськая «Енергія», навпаки, програє другий матч поспіль. Цього разу в 13-му турі чемпіонату країни з футболу серед команд другої ліги групи «А» підопічні Сергія Шевцова не змогли добитися хоча б нічийного результату в Тернополі в матчі з місцевою «Нивою».

Вже на першій хвилині відразу ж після розіграшу м'яча в центрі поля «Енергія» примудрилася пропустити — Сокіл з 11 метрів закрутив в ліву дев'ятку воріт Холоші. Відновити рівновагу гості змогли на 23-ій хвилині матчу: Іванов скористався помилкою голкіпера, який невдало відбив м'яч, — 1:1. Проте ще в першому таймі тернопільським футболістам удалося знову вийти вперед: дуже красивий гол забив Войтович більш ніж з 20 метрів ударом з льоту — 2:1.

Як не старалася «Енергія» в другому таймі вдруге провести результативну атаку, нічого не виходило. До того ж, на 85-ій хвилині за фол останньої надії був видалений новокаховчанин Ленський. «Гра удавалася, а забити було нікому, — прокоментував начальник ФК «Енергія» Володимир Пелип. — Ми володіли ініціативою, більше атакували, а у результаті пропустили більше».

У цьому турі втратив очки лідер групи ФК «Суми», який не зумів обіграти в Южному «Реал-Фарм» — 2:2. Причому сумська команда лише на 90-ій хвилині змогла зрівняти рахунок. Проте «Суми» продовжили очолювати турнірну таблицю.

На другому місці чернігівська «Десна», що зіграла внічию 1:1 з «Славутичем» з Черкас. Черкащани займають тепер третю позицію, потіснивши «Енергію» на сходинку нижче.

А ось наступний тур стане «лакмусовим папірцем» усього чемпіонату України для вболівальників Херсонщини — на стадіоні «Кристал» у суботу о 15-ій годині зустрінуться однойменна команда та новокаховська «Енергія».

- Я впевнений, що гра буде складною, — говорить тренер новокаховчан Сергій Шевцов. — Легких матчів у нас і не було. Навіть в тих іграх, де ми перемагали із впевненим рахунком, була велика напруга. До матчу з «Кристалом» ми підходимо як до звичайної календарної гри. За перемогу більше трьох очок не дають: чи то матч із «Сумами», які на першому місці, «Єдністю», яка на останньому, чи з «Кристалом», який знаходиться в нашій області і матч з яким викликає великий інтерес. Погано, що в нас є кадрові проблеми. До травмованих Цоя і Швея додався Ленський, який пропустить матч через дискваліфікацію.

До матчу з «Енергією» херсонський «Кристал» готуватиметься на футбольному полі в Чулаківці. Головний тренер команди з обласного центру Руслан Новіков не приховує, що його колектив буде грати в гостроатакувальний футбол: «Ми намагатимемось шокувати суперника з перших хвилин. У цьому нам допоможуть три нападники, які вийдуть у стартовому складі — Мазуренко, Бездольний та Нікіщенко». Також тренер херсонської команди стверджує, що нічийний результат у цьому матчі «Кристал» не влаштує — лише перемога.

Тож не пропустіть цей принциповий матч уже цієї суботи на стадіоні «Кристал».

Горностаївський «Мир» узяв навіть не вольову, а, швидше, божевільну перемогу в Донецьку в грі з третьою командою «Шахтаря» в 13-му турі чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «Б».

Гірники зусиллями Вакуленка і Безбородька ще в першому таймі, здавалося б, вже оформили собі перемогу, виграючи 2:0. У другому таймі «Мир» теж не виблискував. До 61-ої хвилини. А потім Іван Доценко-молодший, напевно, пригадав, що він уміє забивати і поки що кращий бомбардир чемпіонату. Три м'ячі Івана на 61, 72, і 87-ій хвилинах шокували донецький «Шахтар-3». 3:2 — суперхарактерна перемога «Миру».

Але і «Полтава», і «Гірник», і «Авангард» свої матчі виграли, тому горностаївці поки що так і залишаються лише на шостому місці.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012