ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




На стадіоні аншлаг, на табло — нулі
27.10.2011 / Газета: Херсон Маркет плюс / № 43 / Тираж: 20000

Зустріч двох команд з Херсонщини в чемпіонаті України з футболу серед професійних клубів другої ліги очікувалася з великим нетерпінням. І те, що на матчі буде аншлаг, в принципі, прогнозувалося. На тій частині спортивної споруди, де є пластикові сидіння, стадіон був забитий повністю — а це близько 2700 уболівальників.

Очікувалася також і дуже яскрава гра обох команд. Але тут-то була проблема…Глядачі побачили мінімум моментів у виконанні обох команд.

У першому турі, нагадаємо, херсонці, програли у Новій Каховці — 0:4. Але той «Кристал» і сьогоднішній це, як сказали б в Одесі, два абсолютно різних «Кристали». До того ж, «Енергія» підійшла до звітного матчу не в бойовому складі. Травмований Цой, немає Ленського. Додамо також, що «Енергія» до цього туру набрала 25 очок і йде четвертою, а «Кристалл» із 15-ма пунктами посів 10 місце.

А тепер щодо матчу…Спочатку «Кристал» на 4-ій хвилині після навісу Никіщенка в штрафну гостей не зміг скористатися хаосом у володіннях голкіпера новокаховчан. Наступного більш-менш гольового моменту уболівальникам довелося чекати 18 хвилин ігрового часу. Знову біля 11-метрової відмітки тепер уже Бездольний не зміг переправити м'яч у ворота після прострільної передачі з лівого флангу.

А ось «Енергія» відповіла значно гостріше: на 26-ій хвилині небезпечний простріл Білоусова знайшов ногу Іванова, але удар останнього захисники «Кристала» заблокували. Ще через мить фанати команди з обласного центру зітхнули з полегшенням: триходівка Білоусова — Комягіна та Риженка дивом не завершилася узяттям воріт херсонців. Денис Риженко виявився в 9 метрах до воріт господарів без опіки захисників і міг ще встигнути зав'язати шнурки на бутсах перед ударом, але, маючи таку шикарну можливість з великим запасом часу, якимось дивом не попав у ворота. У результаті 0:0 після першого тайму.

Другий тайм почався тепер уже з шоку для новокаховчан — на другій хвилині за фол проти Никіщенка арбітр ставить пенальті. Біля м'яча — Мазуренко. Удар Олексія — регбі! Вище воріт! На цьому все, моментів більше не було — 0:0.

«Енергія» залишилась 4-ою, а «Кристал» обійшов «Реал-Фарм», що розтрощив «СКАД-ЯЛПУГ» з Болграду — 5:0.

«Мир» виграв, але залишився шостим

Горностаївський «Мир», хоч і забив вже на першій хвилині матчу, все ж не вивіз такі необхідні для команди три очки.

У 14-му турі чемпіонату країни з футболу серед команд другої ліги групи «Б» підопічні Олександра Сапельняка гостювали в Маріуполі, де зустрічалися з місцевим «Іллічівцем-2». Не встигли гості ще і прислухатися до свистка рефері, що символізував початок матчу, як Владислав Савченко відкрив рахунок — 1:0.

Проте ще в першому таймі господарі не лише відновили статус-кво, але і вийшли вперед. На 16-ій хвилині відзначився Володимир Ушаков, а на 45-ій — Віталій Юрченко.

Після перерви горностївці спробували врятувати гру, але зусиль «Миру» вистачило лише на один м'яч — на 74-ій хвилині забив Андрій Головко — 2:2.

Ця нічия не підняла в турнірній таблиці команду з Новотроїцького району. Але і не опустила нижче шостого місця.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012