ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Курси валют. Долар США. Покупка:

Зенітні ліхтарі у промислових будівлях із полікарбонату в Україні
17.07.2022 в 20:30

Щоб заощадити на освітленні до 30%, радимо купити зенітні ліхтарі із полікарбонату за ціною заводу під ключ. Медис-Т швидко виготовить продукцію на власних конвеєрних верстатах, швидко доставить та змонтує конструкцію на об'єкті територією України. Реалізуємо будь-які види виробів: від односхилих, арочних до зенітних куполоподібних ліхтарів. Видаємо гарантійний чек.

Найчастіше використовують зенітні ліхтарі у промислових будівлях. Форма прямо впливає на світлопропускаючі здібності – чим вищі бічні стінки системи, тим більше світла потрапить у приміщення. Найміцнішим конструктивом є зенітний куполоподібний ліхтар. Він максимально стійкий до снігу, вітру, легко витримає навіть ураганні пориви, але в каталозі можна знайти наступні конструкції:

1. Односхилі — дозволяють провести монтаж зенітного односхилий ліхтаря на плоских покрівлях або дахах з невеликим кутом нахилу. Конструктив ставиться на основу, яка захищена ізоляційними та гідроізоляційними стрічками.
  2. Двосхилі – двосхилі конструкції є популярною формою виробів. Виготовляємо глухі та розстібні зенітні двосхилі ліхтарі з передбаченою внутрішньою вентиляцією та димоходом. При цьому ціна залишається однією з найнижчих на ринку.
  3. Багатосхилі — конструкції з декількома схилами витримують значні навантаження. Їх можна виготовити набагато більше, ніж зенітні традиційні ліхтарі з одним або двома схилами. Часто встановлюються на покрівлі, що експлуатується.
  4. Арочні – дозволяють максимально ефективно використовувати природне світло, тим самим значно заощаджувати на оплаті електроенергії. Зенітні аркові ліхтарі забезпечують стабільну циркуляцію повітря і мають доступну ціну.
  5. Куполоподібні – Вироби у формі купола ідеально підходять для великих дахів житлових або комерційних будівель. Купуйте стрічкові або точкові варіанти зенітних алюмінієвих ліхтарів за дилерською ціною.
  6. Інші форми – Якщо жоден із запропонованих варіантів вам не підходить, варто купити алюмінієві зенітні ліхтарі від виробника за індивідуальними вимірами. На фірмі працюють досвідчені інженери та архітектори, співробітники завжди готові виконати завдання максимально ефективно.

При використанні зенітних металевих ліхтарів сонячне світло рівномірно освітлює кімнату, скорочуючи витрати на електроенергію, при цьому зберігається в приміщенні оптимальний мікроклімат. Є й інші функціональні особливості конструкцій:

1. З допомогою зенітних промислових ліхтарів значно збільшити освітленість приміщення. За цими показниками конструкції не поступаються торцевим вікнам і навіть перевершують їх. При цьому не доведеться витрачати гроші на додаткові електроприлади для освітлення.
  2. Верхні отвори зенітних двосхилих ліхтарів легко пропускають чадний газ, збільшуючи шанси людей на порятунок.
  3. Якщо ви бажаєте встановити глухі зенітні ліхтарі, замовте пристрій окремих дверей, які будуть вести на дах. Це особливо актуально, якщо на покрівлі передбачено прогулянкові майданчики.

Зенітні прозорі ліхтарі набагато естетичніші за звичайні вікна. У зв'язку із цим рекомендуємо замовляти продукцію для оформлення громадських будівель.

розширений

Руслан Весел
Народні санкції. Як протидіяти міжнародному бізнесу на крові
Як допомогти владі очищати країну від підприємств, що не можуть розпрощатися з РФ

«Коти бібліотечного світу»: до Міжнародного дня котів
Щороку 8 серпня відзначається Міжнародний день котів – неофіційне свято на честь котів, започатковане у 2002 році Міжнародним фондом захисту тварин. Цього дня котам дякують за їх заслуги, виказують своє шанування і любов. У 2020 році піклування про Міжнародний день котів перейшло до Міжнародної організації догляду за котами, яка з 1958 року прагне покращити здоров'я та добробут домашніх улюбленців у всьому світі.