ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Курси валют. Долар США. Покупка:

Українські бізнеси не відмовляються від російського софту: понад 8000 веб-сайтів використовують ПЗ ворога
19.06.2024 в 11:14

Таку цифру оприлюднила Даніелла Шихабутдінова, СОО компанії Weblium — українського конструктора сайтів, під час свого виступу на конференції “Своє IT”, що днями відбулась в київському Мистецькому арсеналі.

Під час виступу Даніелла окремо зазначила, що тільки за останній рік близько 6000 користувачів з України припинили користуватись російськими конструкторами сайтів і перейшли на українські аналоги.

“Ми провели за рік більше 100 інтерв'ю з потенціальними і вже існуючими клієнтами. Все для того, щоб дати нашим користувачам надзвичайний досвід і простоту побудови нових сайтів разом с конструктором Weblium. А ще ми, здається, єдині на українському ринку, хто зараз надає волонтерам і фондам всю інфраструктуру для швидкого створення сайтів абсолютно безкоштовно” — зазначила СОО Weblium Даніелла Шихабутдінова.

Варто відзначити, що готові сайти для бізнесу, які дозволяють в лічені хвилини створити інтернет-магазин або розвернути робочий лендінг і почати приймати перших відвідувачів, це саме те, що сьогодня так потребує малий і мікро бізнес. Економія часу та ресурсів — два рішення, які допомогають підприємцям виживати під час війни, економічної та ресурсної нестабільності. Для всіх підприємців, які задумали оновлення власного сайту чи створення нового, Weblium, окрім всього іншого, забезпечує людяну службу підтримки, яка надає відповідь на будь-яке питання своїх клієнтів протягом трьох хвилин.

Не дивлячись на несприятливі макроумови Weblium з оптимізмом дивиться в майбутнє і звітує про зростання основних своїх показників рік до року. Принагідно нагадуючи про те, що створення сайтів для волонтерів і фондів все ще залишається безкоштовним з точки зору доступу до інструментів і інфраструктури конструктора.

розширений

Сергій Токарєв
Прогнозованість та історії успіху: Сергій Токарєв про те, як розвивати tech-індустрію України
Аби розвивати український технологічний сектор та залучати іноземні інвестиції, необхідно показувати світові прогнозованість. У цьому переконаний Сергій Токарєв tech-бізнесмен та співзасновник інвестиційної групи Roosh, яка розвиває та масштабує технологічні бізнеси у всьому світі.

Вистава Одеського музично-драматичного театру ім. В Василька у шортлісті 6-ого Фестивалю-Премії «ГРА»
Ще один етап 6-го Всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії «ГРА» успішно пройдено: експерти наживо переглянули вистави лонгліста, провели голосування і сформували шортліст. Тож Національна спілка театральних діячів України (НСТДУ), яка є засновницею та організаторкою Фестивалю-Премії, оприлюднила список вистав, які пройшли до ФІНАЛУ. У списку у номінації «За найкращу камерну виставу» постановка Олександра Самусенка «1900-й. Легенда про піаніста» Одеського академічного музично-драматичного театру імені В. Василька.