ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Як розподіляється доступна електроенергія між всіма споживачами Одещини, – пояснює ДТЕК Одеські електромережі
15:13 / 14.06.2024
Як розподіляється доступна електроенергія між всіма споживачами Одещини

Коли в енергосистемі фіксується дефіцит електроенергії, НЕК «Укренерго», знаючи рівень енергоспоживання країни, розподіляє наявний обсяг електроенергії між усіма операторами системи розподілу по регіонах. У свою чергу ОСР справедливо та рівномірно перерозподіляє доступну електроенергію споживачам по черзі. Для цього ДТЕК Одеські електромережі складає графіки стабілізаційних відключень, де враховуються всі клієнти області.

Наявний обсяг електроенергії, який доводить НЕК «Укренерго», розподіляється абсолютно на всіх споживачів області. А це побутові споживачі, підприємства та різноманітний бізнес, об’єкти критичної інфраструктури. Енергетики ДТЕК Одеські електромережі докладають усіх зусиль, щоб рівномірно надати електрику всім клієнтам з доступного обсягу. Та водночас виконати команду «Укренерго» і знизити рівень електроспоживання – це критично важливо, щоб уникнути масових аварій в енергосистемі через дисбаланс виробництва та споживання електроенергії.

З усієї доступної електроенергії 16% йде на потреби критичної інфраструктури, яку не можна обмежувати за будь-яких умов. Це лікарні, насосні станції, котельні, підприємства, що працюють на оборонний комплекс країни. Їх список затверджує Одеська обласна військова адміністрація. Решту 84% компанія розподіляє між побутовим сектором (багатоквартирні та приватні будинки) та бізнесом, соціально-побутовою сферою та промисловістю. Наприклад, населення споживає 56% всього обсягу електроенергії.

ДТЕК Одеські електромережі справедливо розподіляє доступний обсяг енергоспоживання між клієнтами і складає графік, згідно з яким світлом забезпечують усіх по черзі. Виняток становлять лише ті споживачі, які підключені до тих же ліній, що й об’єкти критичної інфраструктури, і їх фізично неможливо відключити.

Нагадуємо, що знайти всю актуальну інформацію щодо відключень і перевірити графіки ви можете у чат-боті компанії у Viber і Telegram і нашому сайті в розділі «Відсутня електроенергія».

ДОВІДКА

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор енергетичного сектору України. В компаніях Групи ДТЕК працюють 55 000 співробітників.

Компанії Групи ДТЕК займаються виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, видобутком природного газу та вугілля, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародних ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій.

Згідно з Новою Стратегією 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG.

Мета ДТЕК – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Від початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 1 млрд гривень на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу.


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код: *
 
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *   Ваш e-mail:
Коментар: *
Пошук:
розширений

Автор
Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір
Projector Foundation< оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій. Це продовження проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів.

В Україні з'явилася безоплатна онлайн-платформа для вивчення математики
Наразі на Khan Academy доступні три курси українською – з арифметики, основ алгебри та матаналізу – все у форматі коротких відеоуроків, конспектів і тестів.

Останні новини:
15:08 07.09.2024
12:47 07.09.2024
12:45 07.09.2024
12:44 07.09.2024
12:01 07.09.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.015