ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




СИЛАМ ОБОРОНИ ПОТРІБНІ РІЗНІ ФАХІВЦІ – ВОДІЇ, ДІЛОВОДИ, КУХАРІ, БУДІВЕЛЬНИКИ, ITІВЦІ
18:24 / 26.07.2024
 СИЛАМ ОБОРОНИ ПОТРІБНІ РІЗНІ ФАХІВЦІ – ВОДІЇ, ДІЛОВОДИ, КУХАРІ, БУДІВЕЛЬНИКИ, ITІВЦІ

У зв’язку з низькою якістю виконання своїх посадових та громадських зобов’язань певних категорій людей, спекуляцій, фейків та чорного піару, військове командування в умовах воєнного стану в межах компетенції змушене напряму здійснювати заходи інформування та сповіщення усіма доступними способами, які забезпечать належне та незалежне охоплення військовозобов’язаних громадян України.

Силам оборони потрібні різні фахівці – водії, діловоди, кухарі, будівельники, ITівці, бухгалтери, медики, інженери. Зрозуміле бажання людей жити мирним життям, подорожувати, будувати кар’єру. Але є об’єктивна реальність: Росія відмовляє нам у праві на існування. Ворог розуміє лише мову сили... Чим більше українців знайдуть у собі мужність стати до лав ЗСУ, тим менше буде шансів у Росії втілити свої кровожерливі задуми. І тим швидше українські міста повернуться до нормального безпечного життя. Система ТЦК не ідеальна, тому влада працює над її удосконаленням. А самі працівники ТЦК – це вчорашні воїни, якими усі захоплюються та пишаються.

Тож закликаємо всіх свідомих громадян не створювати штучний ажіотаж, не шукати шляхів ухилитися від виконання свого конституційного обов’язку, не ховатися за спинами тих, хто воює за Україну з 24 лютого 2022 року, а долучитися до захисту Батьківщини й спрямувати свої зусилля на здобуття Перемоги.

Це можна зробити, не очікуючи повістки, шляхом самостійного звернення до відповідного ТЦК та СП.

Також звертаємося по допомогу на волонтерських засадах небайдужих громадян м. Одеса та Одеської області щодо інформування відповідних органів про спроби чи наміри псування майна ЗСУ, а також ухиляння від виконання громадського конституційного обов’язку із захисту держави, які стали вам відомі за будь-яких обставин, чи свідками яких ви стали. Повідомити про такі факти можна у чат боти Телеграм: @Traitor_Search_bot, @dvb_np_bot або на гарячу лінію Одеського обласного ТЦК та СП: +380 48 752 8260

• Також нагадуємо, що на території, на якій діє воєнний стан, військове командування може встановлювати особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів і перевірку документів в осіб, а в разі потреби проведення огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян, за винятком обмежень, встановлених Конституцією України.

• Додатково повідомляємо, що на підставі чинного законодавства, у зв’язку з несприятливою ситуацію на фронті, а також необхідністю збільшити резерви військовозобов’язаних, на території м. Одеса та інших населених пунктів Одеської області було посилено заходи з мобілізації відповідно до Закону від 11.04.2024 № 3633-ix.

• Під час дії воєнного стану будь-який ТЦК має право викликати особу для звірки її облікових даних, незалежно від місця її реєстрації та проживання, а у разі відмови – доставляти до місця звірки примусово.

• Окрім цього ТЦК мають право залучати до перевірки осіб, майна, технічних та мобільних засобів, соціальних мереж та мобільного зв’язку, службових приміщень, житла, місць навчання та роботи громадян та їхніх родичів представників інших служб, як-то МВС, СБУ, кінологів. Також представники ТЦК мають дозвіл на використання табельної зброї відповідно до Закону України № 3099 від 07.03.2002 р., а також постанови Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2018 р. № 828 для стабілізації та контролю ситуації.

• Інформуємо, що майно місцевих та обласних ТЦК та СП є майном ЗСУ, відтак умисне знищення чи пошкодження такого майна карається позбавленням волі до 10 років відповідно до ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, а також може набути додаткової кваліфікації за ч.2 ст. 111 ККУ “Державна зрада” в умовах воєнного стану, за що передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк 15 років або довічного позбавлення волі.

• Окремо повідомляємо, що на території м. Одеса та Одеської області проводяться заходи із обмеження доступу до офіційно заборонених рекреаційних зон та підземних споруд (катакомб) під м. Одеса. Попереджаємо, що спроби переховуватися у таких місцях, а також спроби потрапити до них у недозволені офіційно для цього входи загрожують вашому життю, через вжиті відповідними органами оперативні заходи.

Зверніть увагу, що військовозобов’язаним, які самостійно, тобто без повістки, прийдуть до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, щоб вступити до лав ЗСУ, буде надано два місяці відстрочки, аби встигнути вирішити свої особисті справи.

За додатковою інформацією можна звернутись до call-центру Одеського обласного ТЦК та СП.

Графік роботи:

понеділок – п’ятниця з 14:00 до 17:00.


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код: *
 
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *   Ваш e-mail:
Коментар: *
Пошук:
розширений

Автор
Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір
Projector Foundation< оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій. Це продовження проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів.

В Україні з'явилася безоплатна онлайн-платформа для вивчення математики
Наразі на Khan Academy доступні три курси українською – з арифметики, основ алгебри та матаналізу – все у форматі коротких відеоуроків, конспектів і тестів.

Останні новини:
15:08 07.09.2024
12:47 07.09.2024
12:45 07.09.2024
12:44 07.09.2024
12:01 07.09.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.010