ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ГАНДБОЛ МАЄ БУТИ НЕ ТІЛЬКИ РЕЗУЛЬТАТИВНИМ, АЛЕ Й ЗАХИЩЕНИМ
19:44 / 01.06.2020

1 червня відбулося розширене засідання президії ФГО. Були присутні запрошені гості – начальник управління фізкультури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентина Кольчак та заступник голови Постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму Сергій Біб, а також директори ДЮСШ, керівники спортивних установ, тренери та викладачі.

Засідання було приурочено до Всесвітнього Дня захисту дітей. Адже сьогодні питання безпеки дітей – вихованців спортивних закладів та відповідної організації процесу їх навчання і дозвілля є вкрай актуальними.

Голова ФГО Сергій Гриневецький, перш за все, зосередив увагу присутніх на нагальних проблемах роботи в умовах карантину та необхідності дотримуватися відповідних норм безпеки. Він також зазначив, що входити до процесу тренування необхідно поступово і зважено, а на перші заняття, по можливості, запрошувати лікаря та представників батьківського комітету.

Сергій Рафаїлович висловив подяку обласній адміністрації та обласній раді за всебічну підтримку розвитку гандболу, зокрема включення гандболу до обласної комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2018-2020 роки.

Очільниця управління фізкультури і спорту Валентина Андріївна Кольчак привітала присутніх, а також наголосила на фізичних та психологічних особливостях повернення до процесу навчання і тренування, розповіла про ситуацію у світі щодо проведення змагань та чемпіонатів різного рівня і відповіла на запитання присутніх.

Зустріч завершилася приємним мажорним акордом. Всі дитячо-спортивні школи, де є відділення гандболу отримали комплекти необхідного інвентарю – м’ячі, сітки, форму тощо. Висловлюємо надію, що навчальний процес, а також участь у різного рівня змаганнях невдовзі стануть можливими у звичному режимі. Отже, будьте здорові та дотримуйтесь норм безпеки!

Подаємо також Рекомендації Міністерства охорони здоров’я України щодо організації протиепідемічних заходів в деяких закладах фізичної культури і спорту на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби.

Джерело

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Прогнозованість та історії успіху: Сергій Токарєв про те, як розвивати tech-індустрію України
Аби розвивати український технологічний сектор та залучати іноземні інвестиції, необхідно показувати світові прогнозованість. У цьому переконаний Сергій Токарєв tech-бізнесмен та співзасновник інвестиційної групи Roosh, яка розвиває та масштабує технологічні бізнеси у всьому світі.

Вистава Одеського музично-драматичного театру ім. В Василька у шортлісті 6-ого Фестивалю-Премії «ГРА»
Ще один етап 6-го Всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії «ГРА» успішно пройдено: експерти наживо переглянули вистави лонгліста, провели голосування і сформували шортліст. Тож Національна спілка театральних діячів України (НСТДУ), яка є засновницею та організаторкою Фестивалю-Премії, оприлюднила список вистав, які пройшли до ФІНАЛУ. У списку у номінації «За найкращу камерну виставу» постановка Олександра Самусенка «1900-й. Легенда про піаніста» Одеського академічного музично-драматичного театру імені В. Василька.
У Києві відбулася масштабна серія заходів Ukrainian Blockchain Week 2024
У червні відбулася масштабна серія івентів Ukrainian Blockchain Week 2024, що зібрала представників криптовалютних компаній та ентузіастів з усього світу в Києві.
Збереження лелек під час війни: енергетики ДТЕК допомогли орнітологам окільцювати 50 пташенят на Одещині
Енергетики ДТЕК Одеські електромережі другий рік поспіль допомагають вченим окільцьовувати пташенят білого лелеки у співпраці із Західноукраїнським орнітологічним товариством в рамках міжнародного проєкту польського товариства орнітологів Małopolskiego Towarzystwa Ornitologicznego. Це дозволяє відстежувати вплив на популяцію зовнішніх факторів, зокрема повномасштабної війни.
В Україні з'явилася дитяча книга про дихання “Фух і Дмуха”, що вчить дбати про власний емоційний стан
Книжка допомагає дітям від 6 років та їхнім батькам опановувати дієві дихальні вправи, які відіграють важливу роль у формуванні фізичного та ментального здоров'я. Історія про “Фух і Дмуха” написана Яриною Завадович спільно з дитячою психологинею Наталією Пашко за ініціативи бренду Kite. Ілюстрації до книги розробив митець і графічний дизайнер Олесь Дерега. Книга вийшла у молодому українському видавництві Onde Publishing.
Презентація літературно-художнього видання «Я пишаюсь тобою: Україна в боротьбі за цивілізацію»
У рамках ХХІV Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» 8 червня у залі наукових працівників ОННБ відбулася презентація книжки Наталії Нестерової «Я пишаюсь тобою: Україна в боротьбі за цивілізацію» (Одеса : Астропринт, 2023).



© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.010