ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




У Києві відбулася масштабна серія заходів Ukrainian Blockchain Week 2024
13:22 / 10.07.2024

У червні відбулася масштабна серія івентів Ukrainian Blockchain Week 2024, що зібрала представників криптовалютних компаній та ентузіастів з усього світу в Києві.

Організатором виступила команда українського криптомедіа Incrypted, об'єднавши в одне ціле низку заходів, а саме:

  • Incrypted Conference 2024 і триденний онлайн-марафон;
  • хакатони ETHKyiv і Solana KUMEKATHON;
  • мітапи Bitcoin UA, KEC & NYM і Solana;
  • івенти Web3 Education та VC <> Startup Connect. Kyiv edition.

Incrypted Conference 2024 та Online Marathon

Центральними подіями UBW'24 став триденний онлайн-марафон і масштабна Incrypted Conference. У них взяли участь ключові гравці глобального крипторинку, представники Міністерства цифрової трансформації та Кіберполіції України, а також безліч спеціально запрошених гостей.

Incrypted Online Marathon проходив у період з 20 по 22 червня 2024 року. Серед спікерів — глава Solana Foundation Остін Федера, СЕО ether.fi Майк Сілагадзе, співзасновник Near Protocol Ілля Полосухін, СМО Binance Рейчел Конлан, CEO Hacken Дмитро Будорін, а також представники Consensys, Eigen Labs, Polkastarter, Matter Labs, Linea, SafePal, 1inch, Filecoin Foundation, ChainGPT, WalletConnect, HERE wallet і багато інших.

Загалом трансляції марафону на YouTube і в X (раніше Twitter) подивилося понад 18 000 осіб.

23 червня у КВЦ «Парковий» відбулася масштабна Incrypted Conference. Понад 1500 відвідувачів івенту стали свідками численних індивідуальних виступів, дискусій, нагородження переможців хакатонів, а також появи несподіваних гостей.

У заході взяли участь понад 30 експертів, 75 компаній, представники міжнародних блокчейн-організацій, а також української влади.

Крім того, конференцію відвідав Віталік Бутерін, який в ексклюзивному інтерв'ю Incrypted поділився думками про українське ком'юніті. Він підтримав розробників та учасників UBW'24, нагородив переможців хакатону ETHKyiv і отримав у подарунок NFT-кота з особистим підписом президента України Володимира Зеленського.

ETHKyiv

З 21 по 23 червня 2024 року відбувся перший в історії України хакатон ETHKyiv. Він зібрав понад 175 учасників, включно з партнерами та спонсорами івенту. Розробники боролися за призовий фонд у розмірі $100 000, а сам захід відвідав співзасновник Ethereum Віталік Бутерін.

Крім цього, у рамках події відбулися відразу чотири воркшопи, зокрема Uniswap V4 Hooks і Farcaster Frames.

Web3 Education

19 червня відбувся освітній захід, який провели представники фірми Solus Group у колаборації з Incrypted. Подія орієнтувалася насамперед на студентів.

Кількість учасників перевищила 125 осіб. Як зазначили організатори, спікерами були здебільшого студенти та люди, які нечасто виступають публічно.

На зустрічі обговорили популярні напрямки в блокчейні та криптосфері для студентів, розвиток галузі загалом, а також дали можливість молодим людям презентувати свої проєкти.

Solana KUMEKATHON! и Meetup

У рамках Ukrainian Blockchain Week пройшов хакатон KUMEKATHON! і пов'язаний із ним івент Solana Meetup.

Організовану командами Kumeka Tean і Incrypted зустріч відвідали понад 300 осіб. Учасники обговорили потенціал і розвиток екосистеми одного з провідних блокчейнів світу, нові ідеї щодо проєктів і поспілкувалися з виконавчим директором Solana Foundation Даніелем Альбертом та іншими спікерами.

Крім того, Kumeka Team провела масштабний хакатон. KUMEKATHON! пройшов у період із 14 до 20 червня 2024 року, за можливість отримати цінні нагороди змагалися приблизно 300 учасників і представників 52 проєктів, а призовий пул становив понад $200 000. Івент підтримали понад 15 великих партнерів.

Варто зазначити, що в рамках хакатона відбувся воркшоп за участю SuperteamDAO, мітап Open Dialogue, а також закрита зустріч із представниками українського криптовалютного ком'юніті. Під час останньої учасники обговорили з Деном Альбертом різні актуальні питання та виклики для індустрії, як технічні, так і регуляторні.

VC <> Startup Connect. Kyiv edition

Перший в Україні захід від команди Cointelegraph Accelerator, організований спільно з Solus Group і Incrypted. Івент зібрав представників сфери Web3, серед яких були венчурні капіталісти, інноваційні компанії та лідери думок.

VC <> Startup Connect. Kyiv edition орієнтувався на бізнес-аудиторію і зібрав понад 250 учасників. На зустрічі вони обговорили останні тенденції індустрії, питання правового регулювання, запуск проєктів в Україні та за її межами.

Bitcoin UA Meetup

Подія, присвячена темі першої криптовалюти, — Bitcoin UA Meetup — відбулася 20 червня. Зустріч відвідали кілька десятків людей, а її центральною темою стало питання конфіденційності в мережі біткоїна.

До того ж доповідачі та гості Bitcoin UA Meetup обговорили механізм повернення інтернету «у власність користувачів» за допомогою біткоїна. На зустрічі також відбулася дискусія щодо переваги відкритих технологій в умовах війни в Україні та багато інших питань.

KEC & NYM Meetup

Майже 120 учасників зареєструвалися на ще одну подію під назвою KEC & NYM Meetup.

Крім великої кількості цікавих тем і нетворкінгу, гості івенту змогли взяти участь у спеціальному воркшопі. У його рамках експерти детально розповіли, які дані збирає звичайний роутер, чим це загрожує і як убезпечити себе від мережевих зловмисників.

Таким чином, Ukrainian Blockchain Week від Incrypted відвідали тисячі гостей і учасників, представники сотень провідних Web3-компаній і знакові особистості криптоіндустрії. Далі — більше.

Incrypted — провідне українське медіа про криптоіндустрію, блокчейн-технології та Web3-сегмент. З 2017 року команда проекту бере участь у побудові локального ком'юніті, організовує профільні конференції та інші заходи з учасниками ринку. Крім видання, Incrypted також розвиває YouTube-канал із понад 130 000 підписників і Telegram-канали (100+ тисяч підписників).

Пошук:
розширений

Автор
Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір
Projector Foundation< оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій. Це продовження проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів.

В Україні з'явилася безоплатна онлайн-платформа для вивчення математики
Наразі на Khan Academy доступні три курси українською – з арифметики, основ алгебри та матаналізу – все у форматі коротких відеоуроків, конспектів і тестів.
Виставка плакатів «Весь Кафка»
До сторіччя від дня смерті Кафки Goethe-Institut в Україні спільно з Одеською національною науковою бібліотекою запрошують на виставку плакатів «Весь Кафка».
Читання для дошкільнят в Одеській області
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та Іскорки Суперсил запрошують діток та батьків на літні читання казок в Одеській області
Вистава Одеського музично-драматичного театру ім. В Василька у шортлісті 6-ого Фестивалю-Премії «ГРА»
Ще один етап 6-го Всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії «ГРА» успішно пройдено: експерти наживо переглянули вистави лонгліста, провели голосування і сформували шортліст. Тож Національна спілка театральних діячів України (НСТДУ), яка є засновницею та організаторкою Фестивалю-Премії, оприлюднила список вистав, які пройшли до ФІНАЛУ. У списку у номінації «За найкращу камерну виставу» постановка Олександра Самусенка «1900-й. Легенда про піаніста» Одеського академічного музично-драматичного театру імені В. Василька.
У Києві відбулася масштабна серія заходів Ukrainian Blockchain Week 2024
У червні відбулася масштабна серія івентів Ukrainian Blockchain Week 2024, що зібрала представників криптовалютних компаній та ентузіастів з усього світу в Києві.



© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012