ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Підбиття підсумків конкурсу читацьких відгуків «Книголюб-2024» ЧИТАЙ! ПИШИ! ПЕРЕМАГАЙ!
13:52 / 24.09.2024

Вже традиційно, 30 вересня о 15.00, в рамках організаційних заходів під час святкування Всеукраїнського дня бібліотек, в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться урочисте підведення підсумків конкурсу читацьких відгуків «Книголюб-2024.

Конкурс був започаткований у 2011 році під час проведення XII виставки-форуму «Українська книга на Одещині» як партнерський проєкт ОННБ та громадської організації Ротарі клубу «Одеса-Рішельє» з метою привернення уваги до книги та читання, вивчення уподобань користувачів ОННБ та підвищення читацької активності.

Конкурс об’єднує активну і творчу читацьку спільноту, яка пропонує власні думки, враження від прочитаного, відгуки про нові вітчизняні видання, що вийшли у провідних видавництвах України і стали переможцями різноманітних престижних конкурсів та літературних рейтингів, державних, національних та міжнародних премій.

Конкурс «Книголюб 2024» – це унікальний шанс для читача проявити себе та свої творчі здібності, можливість взяти участь у популяризації сучасної української книги.

До конкурсу долучаються автори не тільки з Одеси. Організаційний комітет отримує відгуки з Прикарпаття, Волині, Чернігівщини, Львова, Києва та інших місць. Минулоріч у конкурсі взяли участь наші співвітчизники – вимушені переселенці, що мешкають у Німеччині та Польщі.

Увазі учасників конкурсу сьогодні представлено понад 150 книжок – лауреатів державних, національних та міжнародних премій: СПИСОК КНИЖОК ДО КОНКУРСУ.

Співорганізаторами конкурсу також є: Одеська обласна організація Національної спілки письменників України, Одеська обласна бібліотека для юнацтва, представництво офісу в Одесі Мережі креативних міст ЮНЕСКО «Одеса – місто літератури ЮНЕСКО», приватне акціонерне товариство «ЄННІ ФУДЗ», акціонерний банк «Південний».

Переможці конкурсу читацьких відгуків отримають винагороди: грошові премії від меценатів ОННБ, дипломи І, І, ІІІ ступенів, електронні сертифікати учасників конкурсу та фірмові кавові смаколики від ПАТ «ЕННІ ФУДЗ», пам’ятні подарунки від АБ «Південний».

Більш детальніше про конкурс – на офіційному сайті ОННБ в розділі «Конкурс читацьких відгуків «Книголюб» та у спільноті «Книголюб» у Facebook.

Пошук:
розширений

Автор
Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір
Projector Foundation< оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій. Це продовження проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів.

Підбиття підсумків конкурсу читацьких відгуків «Книголюб-2024» ЧИТАЙ! ПИШИ! ПЕРЕМАГАЙ!
Вже традиційно, 30 вересня о 15.00, в рамках організаційних заходів під час святкування Всеукраїнського дня бібліотек, в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться урочисте підведення підсумків конкурсу читацьких відгуків «Книголюб-2024.
Презентація перевидання агробестселера Євгена Чикаленка «РОЗМОВА ПРО СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО»
26 вересня 2024 року о 16:00 в Одеській національній науковій біблоітеці відбудеться презентація перевидання агробестселера Євгена Чикаленка «Розмова про сільське господарство».
Книжкова виставка «Екслібрис: мистецтво крізь віки». Анонс
23 вересня 2024 року запрошуємо шанувальників книги та любителів графіки на відкриття унікальної книжкової виставки «Екслібрис: мистецтво крізь віки».
В Україні з'явилася безоплатна онлайн-платформа для вивчення математики
Наразі на Khan Academy доступні три курси українською – з арифметики, основ алгебри та матаналізу – все у форматі коротких відеоуроків, конспектів і тестів.
Виставка плакатів «Весь Кафка»
До сторіччя від дня смерті Кафки Goethe-Institut в Україні спільно з Одеською національною науковою бібліотекою запрошують на виставку плакатів «Весь Кафка».



© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.009