![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Двойник... в шоколаде!
13.07.2017 / Газета: Вечірня Одеса / № 75-76(10485-10486) / Тираж: 10407
Всемирный День шоколада, отмечаемый с 1995 года, наш город отпраздновал установлением очередного национального рекорда — созданием самой высокой скульптуры из шоколада. Шоколадка высотой 2 метра 4 сантиметра и массой 32 килограмма, представляющая собой копию шеф-повара шоколадной мастерской «Kiss Chocolaterie» (Ришельевская, 5) Руслана Громаковского, руководившего созданием своего двойника, была торжественно представлена для всеобщего обозрения 11 июля. Представитель Национального Реестра рекордов Украины Дмитрий Яицкий после проведения всех замеров подтвердил, что рекорд установлен, и вручил диплом. На изготовление рекорда ушло, как уже было сказано, 32 килограмма бельгийского шоколада и 80 часов кропотливой работы. Еще месяц статуя простоит в кондитерской, а потом ее переплавят во что-то другое. Автор: Олег Владимирский
|
Пошук:
![]() Сергій Токарєв
Центральна та Східна Європа (ЦСЄ) має сильні сторони, які роблять з неї серйозного конкурента на світовому ІТ-ринку. Загальний обсяг стартап-екосистеми з 2014 року виріс у 15,5 рази в порівнянні з країнами Західної Європи. Але через брак відданих менторів і релокацію засновників стартапів регіон все ще залишається обмеженим. ІТ-бізнесмен та інвестор Сергій Токарєв розповів, як ЦСЄ мусить діяти, аби стати потужним стартап-хабом.
![]() 15 грудня о 15:00 в АРТ-просторі за адресою вул. Європейська, 67 відкривається фотовиставка Одеської обласної організації Національної спілки фотохудожників України «Місто світла і тіні».
Останні моніторинги:
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
|
||||||||||||||||
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2025 S&A design team / 0.015 |