ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




211-Й СЕЗОН ОДЕСЬКОЇ ОПЕРИ
08.08.2020 / Газета: Чорноморські новини / № 62(22180) / Тираж: 8525

Після п’яти місяців карантину Одеський національний театр опери та балету відновлює свою роботу! Почалися репетиції, затверджено репертуар на серпень — концертні програми та вистави, в яких буде задіяний малий склад оркестру та хору.

Двері театру знову відчиняються для публіки.

8 та 9 серпня на глядачів чекають яскраві концертні програми «Vіvat, Театре!» і «Музика кохання» з найвідоміших шедеврів у виконанні провідних солістів та оркестру під керівництвом головного диригента В’ячеслава Чернухо-Воліча і диригентів Ігоря Чернецького, Маргарити Гринивецької, Ігоря Шаврука та Віталія Ковальчука.

Генеральна директорка Одеської опери Надія Бабіч (на знімку) розповідає:

— Згідно з постановою Кабінету міністрів №641, театр працюватиме з обов’язковим дотриманням всіх вимог санітарної безпеки: масковий режим, температурний скринінг, дистанція між людьми — не менше 1,5 м, регулярна дезінфекція приміщення. Ці правила діють не лише для колективу, а й для глядачів. Для того, щоб дотримувалася соціальна дистанція між людьми, буде продано лише 450 квитків, хоч маємо понад 1500 місць. Надалі орієнтуватимемося на те, як складатиметься реальна епідеміологічна ситуація в області та країні...

Головний диригент театру В’ячеслав Чернухо-Воліч:

— У програмі першого концерту буде багато української національної музики, і це для нас дуже важливо, це принципово. Звучатиме українська класика, звучатиме українська народна пісня…

Євген Лавренчук, головний режисер:

— Початок нинішнього сезону — це знакова подія. Ми відкриваємося перші в Україні. Не завдяки, а всупереч ни-нішній ситуації, ми беремо амбітний старт і розпочинаємо сезон, який буде особливим.

Репертуар серпня можна переглянути на сайті: www.opera.odessa.ua, а придбати квитки — у касі театру з 11.00 до 19.30 (вихідний день — понеділок) та на тому ж сайті.

А ще у репертуарі серпня — програма «Хіти світового кіно», опера Дж. Россіні «Севільський цирульник» (концертне виконання), вечір хореографічних мініатюр «Перлини світового балету», балети «Крик», «Кармен-сюїта», «Шопеніана», «Жизель».

Оперний театр запрошує разом відсвяткувати День Незалежності України — творчий колектив готує святкову концертну програму.

І ще дві знакові події очікують на шанувальників театру останнього літнього місяця — незабутні вечори за участю зірок світової оперної сцени Віталія Білого і Юрія Міненка.

Важливо: у серпні вистави розпочинатимуться не о 18.30, як завжди, а о 19.00 та проходитимуть без антракту.

Незважаючи на складні умови, ще цього року заплановані дві нові вистави: «Лускунчик» П. Чайковського і «Богема» Дж. Пуччіні.

Автор: Ольга ФІЛІППОВА

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011