ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




НЕ ПОСТУПАТИСЯ СУВЕРЕНІТЕТОМ
29.08.2020 / Газета: Чорноморські новини / № 67(22185) / Тираж: 8525

Ратифікація кабального кредитного меморандуму — це зрада національних інтересів, — вважає народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко.

Українська незалежність — це добробут українських громадян, гідний рівень життя, приїзд українців звідусіль, життя тут і праця на благо України, але жоден законопроєкт, винесений на порядок денний позачергового засідання парламенту, з цими питаннями не пов’язаний, наголосив політик під час виступу у Верховній Раді.

За його словами, замість порядку денного щодо розв’язання нагальних проблем в Україні, депутатам пропонують «порядок денний здачі незалежності України». Зокрема, зауважив Сергій Власенко, на розгляд парламенту виноситься законопроєкт №0063 щодо ратифікації меморандуму й кредитної угоди.

«Цим законопроєктом нам сьогодні пропонують втручатися в абсолютно внутрішні справи України. Зокрема, від нас вимагають, щоб ми віддали іноземцям десять наших основних державних підприємств, а також платили непомірну заробітну плату так званим незалежним членам наглядових рад цих підприємств. Натомість українські громадяни ледь-ледь отримують достатню кількість коштів, щоб виживати», — обурився народний депутат.

Крім того, Сергій Власенко зазначив, що законопроєктом, з-поміж іншого, вимагається всупереч рішенню Конституційного Суду передати контроль над Вищою радою правосуддя, а відтак над судовою системою, в руки міжнародних спекулятивних кіл.

«Від Української держави хочуть забрати будь-який вплив на участь у міжнародних закупівлях медикаментів, тоді як у нас іде пандемія коронавірусу. Від нас вимагають втручання у судову гілку влади. Від нас вимагають відрізати шматки українського суверенітету та передавати їх на користь третіх осіб. За цей законопроєкт не можна голосувати», — наголосив Сергій Власенко.

Політик переконаний: за винесений документ голосувати неприпустимо, адже він категорично суперечить національним інтересам. «Цей законопроєкт — це поділ на тих, хто за справжню незалежну та соборну Україну, і тих, хто віддаватиме країну на поталу міжнародним спекулянтам. Ті, хто за цей документ проголосує, — зрадники України», — резюмував Сергій Власенко.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 28.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011