ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




РОЗПРОДАЖ ЗЕМЛІ — НЕКОНСТИТУЦІЙНИЙ
03.10.2020 / Газета: Чорноморські новини / № 76-77(22194-22195) / Тираж: 8525

Президент, його команда та лобісти, які протягнули закон про розпродаж сільськогосподарської землі, свідомо пішли на порушення закону, аби зірвати засідання Конституційного Суду. Про це заявила голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час брифінгу за результатами першого засідання КС щодо незаконності відкриття ринку землі.

«Сьогодні замість розгляду справи в Конституційному Суді ми побачили одну очевидну річ — президенти в країні змінюються, а шахрайські прийоми залишаються такими, як були в усі часи. Для того, щоб зірвати сьогодні засідання Конституційного Суду, двоє представників президента «випадково» не змогли з’явитися на це засідання», — обурилася Юлія Тимошенко.

Вона переконана: такі збіги не випадковість, це грубе, без особливого політичного прикриття, перешкоджання правосуддю стосовно зупинки продажу сільськогосподарської землі.

«Кримінальний кодекс України передбачає відповідальність за перешкоджання правосуддю. Очевидно, що президент, його команда та лобісти, які протягнули закон про розпродаж землі, пішли прямо на порушення закону, щоб зірвати засідання суду», — зауважила лідерка «Батьківщини»

«Такі дії означають, що всі причетні до протягування документа, розуміють, що закон неконституційний, що процедури, які супроводжували його ухвалення, є незаконними, й вони точно знають: якщо буде неупереджений, об’єктивний розгляд справи у суді, цей закон має всі підстави бути визнаним неконституційним», — додала Юлія Тимошенко.

Боротьба за збереження української землі, переконана очільниця «Батьківщини», вступає у рішучий етап і зараз є реальна можливість скасувати закон про розпродаж.

«Я хочу вірити, що Конституційний Суд, який зараз крок за кроком, на мій погляд, стає реально незалежним, дасть можливість почути всім убивчі аргументи про те, що сьогодні роблять з Україною, запускаючи продаж сільськогоспземлі», — наголосила Юлія Тимошенко.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 11.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.015