ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




...ТА «ІНШИХ РОСІЙСЬКИХ АГЕНТІВ»
08.10.2020 / Газета: Чорноморські новини / № 78(22196) / Тираж: 8525

У Посольстві США в Україні надали роз’яснення щодо дії санкцій на бізнес-партнерів підсанкційної особи: ті, хто надає матеріальну підтримку підсанкційним особам чи організаціям, самі можуть стати об’єктом санкцій. Про це йдеться у заяві, оприлюдненій 5 жовтня на сайті дипустанови, повідомляє «Укрінформ».

У посольстві нагадали, що 10 вересня Сполучені Штати запровадили санкції проти Андрія Деркача та «інших російських агентів» за спробу вплинути на виборчий процес у США: «Деркач підтримує тісні зв’язки з російськими спецслужбами та вже понад десять років служить активним російським агентом, використовуючи маніпуляції та обман для спроби вплинути на вибори в США та деінде у світі».

«Сьогодні ми хотіли б нагадати приватним особам та компаніям, що означають ці санкції. Іноді ми отримуємо запитання: «Якщо я часто веду бізнес із кимось, до кого застосовано санкції, чи слід мені непокоїтися?». Відповідь: «Так». Особи, які надають матеріальну підтримку підсанкційним особам та/або організаціям, можуть самі стати об’єктом санкцій. Крім того, відповідь на запитання «Чи можуть санкції проти фізичної особи вплинути на бізнес, яким він або вона володіє?» — теж буде «Так». Юридичні особи, що належать заблокованій персоні, також можуть вважатися заблокованими», – йдеться у повідомленні Посольства США в Україні. А ще зазначається, що майно та частки у власності такого суб’єкта господарювання блокуються незалежно від того, чи перелічено саме цю юрособу в додатку до Виконавчого розпорядження або іншим чином внесено до Списку спеціально призначених громадян та заблокованих осіб.

«Сполучені Штати залишатимуться пильними у своїх зусиллях підтримувати цілісність нашої демократії та продовжуватимуть використовувати всі наявні у нас інструменти для протидії діяльності, подібної до або пов’язаної з діяльністю Андрія Деркача чи інших підсанкційних осіб», – підсумували у диппредставництві.

Нагадаємо, 10 вересня Міністерство фінансів США запровадило санкції проти позафракційного народного депутата України Андрія Деркача. Згідно з повідомленням міністерства, він є одним із чотирьох осіб, санкції проти яких запроваджують за втручання у виборчий процес у США. У повідомленні не зазначалися причини, з яких Деркач потрапив до санкційного списку. Крім нього санкції запроваджено проти громадян РФ Антона Андреєва, Дарії Асланової та Артема Ліфшица.

Позафракційний народний депутат Андрій Деркач 9 липня оприлюднив записи розмови начебто експрезидента України Петра Порошенка з президентом РФ Володимиром Путіним. На цих записах люди з голосами, схожими на голоси Порошенка та Путіна, обговорюють мінський процес, економічні проблеми Донбасу, можливість розміщення миротворців. Також Деркач оприлюднив записи телефонних переговорів нібито Порошенка та колишнього віцепрезидента США Джо Байдена.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.016