ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Автомобілі, які будуть рятувати життя
13.04.2023 / Газета: Вечерняя Одесса / № 29-30(11269-11270) / Тираж: 10407

Днями підрозділи Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримали 8 нових автомобілів швидкої медичної допомоги типу «С», які будуть допомагати лікарським бригадам рятувати життя. Про це інформує прес-служба ОВА.

Реанімобілі передані лікарським бригадам Одещини Міністерством охорони здоров’я України, завдяки глобальній ініціативі United24, започаткованої Президентом України Володимиром Зеленським. За допомогою цієї фандрейзингової платформи люди з усього світу долучаються до збору коштів на допомогу Україні.

Заступник директора департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Анжела Попадюк, генеральний директор Центру ЕМД та МК Ірина Парамонова та представники ініціативи United24 передали реанімобілі лікарським бригадам.

Отже, дві автівки типу «С» відправились до Білгород-Дністровської станції Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, по одній «швидкій» — до Ізмаїльської та Біляївської станцій ЕМД та МК. Ще по одній — на підстанції №1 та №7 м. Одеси, а також на підстанцію №9 м. Южний. Один реанімобіль поїхав до пункту базування ЕМД в селі Старі Маяки.

«Автівки, які ми отримали, обладнані всім необхідним для підтримки життя поранених під час транспортування до лікарні — дефібриляторами, електрокардіографами, пульсоксиметрами, інфузоматами, глюкометрами, стаціонарними балонами з киснем і портативними апаратами штучної вентиляції легень. Це дозволить медикам проводити реанімаційні дії безпосередньо в машині швидкої допомоги і зберегти якомога більше життів. Тому ми дуже вдячні президентській ініціативі United24, МОЗ України та всім благодійникам і донорам, які долучилися до збору коштів зі всього світу. Ви допомагаєте нашим героям медичного фронту рятувати життя!» — зазначила директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013