ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Чорноморськ святкує ювілей
04.05.2023 / Газета: Вечерняя Одесса / № 35-36(11275-11276) / Тираж: 10407

Дванадцятого квітня Чорноморськ відзначив 50-ту річницю від дати отримання статусу міста. Зрозуміло, що в умовах війни пишні урочистості були б недоречні. Але ювілей міста — чудова нагода сказати слова щирої подяки тим, хто будував Чорноморськ, хто славить його своєю працею, хто зараз захищає місто від ворожої навали.

В минулу суботу начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь у святкових урочистостях з нагоди 50-річчя міста Чорноморськ.

— Чорноморськ — не лише морський порт, потужні підприємства, чудові туристичні та курортно-рекреаційні заклади, — сказав у своєму вітальному слові начальник Одеської РВА Юрій Крук. — Насичене культурне життя, неповторний колорит, оптимізм, повітря, просякнуте сонцем і морською свіжістю — все це і вирізняє Чорноморськ серед інших міст Одеської області. Але найголовніше — це люди, ті, які творили його історію, — славетні портовики і моряки, і ті, хто в сучасних умовах збагачує традиції, розбудовує та нині боронить від ворога нашу землю. Я пишаюсь тим, що доля подарувала мені можливість зробити свій внесок у розвиток прекрасного міста Чорноморськ, працюючи керівником порту та заступником міського голови. Багато чого зроблено, але ще більше маємо зробити! Від усього серця зичу мешканцям чорноморського краю щастя, доброго здоров’я, благополуччя. Місту Чорноморськ — динамічного розвитку і процвітання, а усім нам перемоги!

Окрім цього, в рамках святкових урочистостей, за сприяння Одеської РВА та Чорноморської міської ради, два легкові автомобілі були передані підрозділам Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області для виконання завдань за призначенням в місті Чорноморськ. Ключі від автівок представникам підрозділу вручили начальник Одеської РВА Юрій Крук та Чорноморський міський голова Василь Гуляєв.

«Безпека мешканців Одеського району — це найбільший пріоритет районної влади, особливо зараз, в умовах війни, коли ворог підступно концентрує свої удари по об’єктах критичної інфраструктури і загрожує життю мешканців району. Ця техніка вже найближчим часом стане до чергування та послужить на захисті жителів Чорноморська від наслідків російської агресії та інших надзвичайних ситуацій, адже сприятиме поліпшенню мобільності рятувальників та підвищить ефективність виконання оперативних завдань. Переконаний, завдяки спільним зусиллям наша перемога буде швидшою!» — зазначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 03.05.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 03.05.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 03.05.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 03.05.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 02.05.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012