ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Як формуються тарифи на природний газ в Україні: вигідні пропозиції
17.06.2023 / Газета: Одесская жизнь / № 25 / Тираж: 22070

Для багатьох компаній природний газ є важливим ресурсом. Зокрема, від нього залежить комфорт персоналу. Адже якщо стабільно надходить газ, то в приміщенні є гаряча вода, і можна розраховувати на те, що взимку буде тепло. Але є ще один важливий момент. Деякі компанії, зокрема ті, що працюють у великій промисловості, використовують блакитне паливо у виробництві.

Загальне питання

Безмовно, ціна газу для підприємства, яке споживає цей ресурс, є важливим показником, адже пов’язана із певними витратами. Тому насамперед варто знайти надійного постачальника. В Україні одним із кращих у галузі вважається компанія, назва якої говорить сама про себе. І це – «ТЕПЛА». За період її існування вона забезпечила доставлення 374 трлн м³ ресурсу близько 500 клієнтам. До їхнього кола входять компанії, які мають великий авторитет в українському бізнесі і відомі багатьом споживачам. Серед них:

«Сільпо»;

«Клуб сиру»;

«Зіберт»;

«Верес» тощо.

До «ТЕПЛА» звертаються керівники підприємств або працівники енергетичних департаментів. Серед клієнтів є невеликі ФОП, які лише почали працювати. Якщо ви приєднуєтеся до «ТЕПЛА», вам не потрібно змінювати точку входу від попереднього постачальника, що прискорює приєднання. Також у вашому розпорядженні персональний менеджер, який на зв’язку з клієнтами перебуває цілодобово й допоможе розв’язати будь-яке проблемне питання.

природний газ в Україні

Економічна складова

Якщо населення обізнане, скільки коштує кубічний метр блакитного палива, то у випадку з підприємствами ситуація інша. Насамперед зазначимо, що природний газ входить до специфічних ресурсів. Його ціна залежить від макроекономічної ситуації, вона не затримується на одному рівні та змінюється декілька разів на день.

Тому, перед тим, як почати співпрацю, необхідно на сайті оформити заявку, вказавши телефон. Після цього з вами зв’яжеться менеджер. Він з’ясує всі нюанси вашого бізнесу, щоб підібрати для вас найвигідніші умови, зокрема, вартість, терміни розрахунку тощо.

Нині для бізнес-клієнтів у компанії «ТЕПЛА» актуальні наступні пропозиції:

Т-Газ із ПСГ. Тариф передбачає покупку ресурсу на необмежений період. Ціна фіксована. Усі обсяги блакитного палива, які передплачені, гарантовано зберігаються впродовж усього періоду.

Т-газ «Власний бізнес». Передбачає постачання газу до 3000 м³ і 100 % толеранс.

Т-газ «Крупний бізнес». Для середнього бізнесу пропонується природний газ в обсязі від 3000 м³ до 50000 м³, для великого – від 50000 м³. Споживач отримує гнучкі умови оплати та зручний графік балансування.

Вказані пропозиції передбачають формування ціни в індивідуальному порядку. Після того, як визначитеся з тарифами та іншими умовами, між постачальником і споживачем укладається Договір. Його безпосереднім оформленням займаються фахівці «ТЕПЛА». Коли Угода готова, її надсилають на електрону адресу, і вам лишається вивчити й підписати її, а потім замовити необхідні обсяги газу.

Джерело: Одеське життя

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012