ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Завдання — побудувати амбулаторію та дитячий садок
06.06.2024 / Газета: Вечерняя Одесса / № 45-46(11389-11390) / Тираж: 10407

На базі Агенції регіонального розвитку Одеської області відбулась зустріч для вирішення вкрай важливих питань двох громад — Таїровської та Великодальницької, а саме: можливості реалізації проєктів з будівництва амбулаторії сімейної медицини в селі Петродолинське та навчально-виховного комплексу (дитячого садка — початкової школи) в селі Сухий Лиман.

Учасниками в розробці та подальшій реалізації цих проєктів виступають громади, команда Агенції, будівельна компанія GreenTec й компанія NOCON (Норвегія) — організація, заснована консорціумом декількох будівельних, проєктувальних та консалтингових підприємств задля координації бізнес- та соціальних проєктів в Україні.

З метою закріплення спільних напрямів в імплементації цих проєктів через залучення зовнішнього фінансування учасники зустрічі підписали чотирьохсторонній меморандум по кожному проєкту, визначивши конкретні завдання для сторін, та обговорили подальші дії й юридичні аспекти співпраці.

Крім зустрічі в офісі, учасники безпосередньо відвідали дві громади та ознайомились з майданчиками під перспективне будівництво. Обидва проєкти є критично важливими для громад.

У Таїровській громаді наявна кількість освітніх закладів не покриває поточні потреби громади, адже кількість дітей, у т.ч. ВПО значно більша. Амбулаторія в с.Петродолинське знаходиться у вкрай незадовільному стані та потребує повної реконструкції, адже обслуговує декілька населених пунктів одночасно.

— Місія команди Агенції незмінна — працювати заради розвитку громад, підвищення якості життя населення, надання кваліфікованих медичних й освітніх послуг для мешканців Одеського регіону, — підкреслив директор Агенції регіонального розвитку Одеської області Сергій Кононенко.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Прогнозованість та історії успіху: Сергій Токарєв про те, як розвивати tech-індустрію України
Аби розвивати український технологічний сектор та залучати іноземні інвестиції, необхідно показувати світові прогнозованість. У цьому переконаний Сергій Токарєв tech-бізнесмен та співзасновник інвестиційної групи Roosh, яка розвиває та масштабує технологічні бізнеси у всьому світі.

Вистава Одеського музично-драматичного театру ім. В Василька у шортлісті 6-ого Фестивалю-Премії «ГРА»
Ще один етап 6-го Всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії «ГРА» успішно пройдено: експерти наживо переглянули вистави лонгліста, провели голосування і сформували шортліст. Тож Національна спілка театральних діячів України (НСТДУ), яка є засновницею та організаторкою Фестивалю-Премії, оприлюднила список вистав, які пройшли до ФІНАЛУ. У списку у номінації «За найкращу камерну виставу» постановка Олександра Самусенка «1900-й. Легенда про піаніста» Одеського академічного музично-драматичного театру імені В. Василька.

Останні моніторинги:
00:00 25.07.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.07.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.07.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.07.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 25.07.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013