ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Оптимістичний настрій
18.07.2024 / Газета: Вечерняя Одесса / № 57-58(11401-11402) / Тираж: 10407

Отже, за три тижні з невеликим до старту чергового чемпіонату країни «Чорноморець» отримав головного тренера.

16 липня на стадіоні «Чорноморець» відбулася прес-конференція, у якій взяли участь генеральний директор клубу Анатолій Місюра, головний тренер Олександр Бабич та капітан команди Андрій Штогрін.

— Я дуже радий усіх вас бачити, — звернувся до присутніх Олександр Бабич, — радий повернутися до Одеси, до «Чорноморця», в якому я грав, де розпочав свою тренерську роботу. Вважаю, що повернувся до своєї родини. Розумію, що роботи чекає дуже багато. Вважаю, що крок за кроком ми збудуємо нову команду.

Говорячи про тактику та стратегію команди в чемпіонаті, Олександр Олександрович заявив: «Ми гратимемо на результат».

Єдиним гравцем, який свого часу займався під керівництвом Бабича, виявився Андрій Штогрін. Свого часу він тренувався у юнацькому складі (U-19), сьогодні ж — капітан головної команди: «Із задоволенням продовжу футбольне навчання під керівництвом такого фахівця».

Конкретних відповідей щодо новачків журналісти не отримали. Раніше було оголошено про підписання двох виконавців — Бутка та Рудька. Натомість про втрати ми добре обізнані. Брагару перейшов до київського «Динамо», Путря — до черкаського ЛНЗ, Кузик — до «Карпат», Бойчук та Голуб — до «Буковини», Iєде та Гучек — до «Ворскли». Пішли Варакута, Шаповал, Огіря, Хадіда, Альваренга, Бадібанга, Білик, Ухань, Ситников, Зе Гомес. Хто замінить тих, хто пішов, вирішується в ці дні.

Команда провела два спаринги. У матчі з одеською «Реал Фармою» зафіксовано нічию — 3:3. Голи у першому таймі забили Пшеничнюк, Васильєв та Присяжнюк (у другому таймі на поле вийшла молодь). У Ковалівці сильнішим виявився місцевий «Колос» — 3:1 (у нас м’яч провів гравець, який перебуває на перегляді). У грі брали участь: Рудько, Бутко, Арсіч, Єрмаков, перегляд-1, Васильєв, Шпорн, Присяжнюк, Пшеничнюк, Штогрін, перегляд-2. На 60-й хвилині на заміну вийшли воротар Вічний та гравці команди U-19.

Автор: Григорій КОЛОМIЙЧЕНКО

Пошук:
розширений

Роман Сирінський
ЛЕНІНСЬКА МОДЕЛЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ЯК ОДНА З ТЕОРЕТИЧНИХ ОСНОВ РОСІЙСЬКИХ ШОВІНІЗМУ ТА ІМПЕРІАЛІЗМУ РАДЯНСЬКИХ ТА ПОСТРАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ
Стаття присвячена аналізу ленінської національної політики та розвінчанню як радянського міфу про її кардинальну відмінність від практик, які мали місце в національній політиці СРСР постленінського періоду, так і міфологем сучасної російської пропаганди, яка вслід за своїм диктатором часто твердить про «створення» України Леніним та більшовиками.

CYBER SECURITY CAMP: за підтримки кіберполіції пройде конкурс з кібербезпеки для студентів
За сприяння кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама» незабаром стартує національний конкурс для студентів CYBER SECURITY CAMP. Метою заходу є підвищення обізнаності молоді в питаннях цифрової безпеки, протидії онлайн-загрозам та навичок у сфері кібербезпеки.

Останні моніторинги:
00:00 10.10.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 10.10.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 10.10.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 10.10.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 10.10.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012