ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Одесса присоединилась к глобальной инициативе #SafeTravels (Путешествуй безопасно)
16:57 / 12.08.2020
Туризм

ОДЕССА, 12 АВГУСТА 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Одесса присоединилась к глобальной инициативе Всемирного совета по туризму и путешествиям (WTTC) #SafeTravels.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице Департамента культуры и туризма Одесского городского совета.

В сообщении департамента сказано:

Одеса приєдналася до глобальної ініціативи Всесвітньої ради з туризму та подорожей (WTTC) з метою інформаційної підтримки індустрії туризму та гостинності міста, поширення серед туристичних підприємств Одеси протоколів безпеки і міжнародних відзнак #SafeTravels (#ПодорожуйБезпечно):

https://wttc.org/COVID-19/Safe-Travels-Global-Protocols-Stamp

Зазначені протоколи розроблені для ефективного пом'якшення наслідків пандемії COVID-19 та спрямовані на підтримку основних галузей туристичного сектора України.

Відзнака Safe Travels Stamp отримала всесвітнє визнання і використовується авіакомпаніями, аеропортами, туроператорами, готелями, об'єктами розваг, об'єктами вуличної роздрібної торгівлі, компаніями з оренди автомобілів, організаторами виставок та конгресів, а також страховими компаніями. Соціально відповідальний бізнес декларує відповідність в своїй роботі протоколам безпеки і використовує відзнаку в своїх маркетингових комунікаціях.

Тепер Одеські компанії можуть також підтвердити дотримання протоколів вносячи свої організації в єдиний реєстр і отримати Міжнародну відзнаку Safe Travels Stamp.

Протоколи допоможуть туристичним підприємствам, малим і мікро бізнесам привести свою діяльність у відповідність з новими нормами і міжнародними стандартами щодо забезпечення безпеки як співробітників, так і мандрівників.

Ознайомитися з правилами, внести компанію до реєстру та стати учасником програми можливо за посиланням — http://www.ntoukraine.org/safetravels_ua.html

Організації, які пройдуть вищезазначену процедуру, можуть отримати відзнаку Safe Travels Stamp у Туристичному Інформаційному Центрі м. Одеси.

Звертайтеся до департаменту культури та туризму Одеської міської ради.

Тел. +38 048 7252424, e-mail: director.dct@omr.gov.ua


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
15:13 29.03.2024
14:59 29.03.2024
13:20 29.03.2024
13:15 29.03.2024
13:08 29.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.942