|
Производство свинины в регионе за год уменьшилось на 30,4 процента, — данные
13:54 / 18.01.2011
ОДЕССА, 18 ЯНВАРЯ 2011 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В 2010 году производство свежей свинины (парной) или охлажденной в Одесской области уменьшилось на 30,4% по сравнению с аналогичным периодом 2009 года, передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье». Об этом агентству сообщили сегодня, 18 января, в Главном управлении статистики в Одесской области. По данным Главного управления, производство свежей свинины (парной) или охлажденной (туши, полутуши, лопатки) за 2010 год уменьшилось на 30,4% по сравнению с аналогичным периодом 2009 года и составило 662 т. Производство говядины и телятины свежей (парной) или охлажденной в январе-декабре 2010 года уменьшилось на 5,3% и составило 372 т. Колбасных изделий произведено 6 тыс. 403 т, их производство уменьшилось на 3,4%. |
Пошук:
Автор
Щодня українці стають жертвами шахраїв онлайн, втрачаючи особисті дані та кошти. Разом з Кіберполіцією ми пояснюємо, що таке скам, які схеми найпоширеніші та як захиститися від зловмисників в Інтернеті.
10 листопада о 14:00 Одеська національна наукова бібліотека та громадська організація «Десяте квітня» запрошують на форум «Ярмаркова культура: сучасність завдяки традиціям». Форум проводиться за підтримки Агентства ООН у справах біженців і Першого міжрегіонального відділу Інституту національної пам'яті. Його мета – дослідження багатства культур українського степу, що став місцем єдності різноманітних етносів, які його населяють.
Останні новини:
17:05 17.11.2024
16:59 17.11.2024
15:19 17.11.2024
12:47 17.11.2024
12:37 17.11.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.211 |