|
Производство говядины и телятины в регионе за год увеличилось на 38,8 процента, — данные
12:20 / 18.06.2011
ОДЕССА, 18 ИЮНЯ 2011 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В январе-мае 2011 года производство говядины и телятины свежей (парной) или охлажденной в Одесской области увеличилось на 38,8% по сравнению с аналогичным периодом 2010 года, передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье». Об этом агентству сообщили сегодня, 18 июня, в Главном управлении статистики в Одесской области. По данным Главного управления, производство свежей свинины (парной) или охлажденной (туши, полутуши, лопатки) в январе-мае 2011 года увеличилось на 268,6% по сравнению с аналогичным периодом 2010 года и составило 575 т. Производство говядины и телятины свежей (парной) или охлажденной в январе-мае 2011 года увеличилось на 38,8% и составило 179 т. Колбасных изделий произведено 2 тыс. 588 т, их производство уменьшилось на 6,2%. |
Пошук:
Автор
Щодня українці стають жертвами шахраїв онлайн, втрачаючи особисті дані та кошти. Разом з Кіберполіцією ми пояснюємо, що таке скам, які схеми найпоширеніші та як захиститися від зловмисників в Інтернеті.
10 листопада о 14:00 Одеська національна наукова бібліотека та громадська організація «Десяте квітня» запрошують на форум «Ярмаркова культура: сучасність завдяки традиціям». Форум проводиться за підтримки Агентства ООН у справах біженців і Першого міжрегіонального відділу Інституту національної пам'яті. Його мета – дослідження багатства культур українського степу, що став місцем єдності різноманітних етносів, які його населяють.
Останні новини:
12:47 17.11.2024
12:37 17.11.2024
12:33 17.11.2024
12:28 17.11.2024
12:25 17.11.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.459 |