|
Производство кисломолочных продуктов в регионе за год увеличилось на 3,8 процента, — данные
12:02 / 18.06.2011
ОДЕССА, 18 ИЮНЯ 2011 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В январе-мае 2011 года производство кисломолочных продуктов в Одесском регионе увеличилось на 3,8% по сравнению с аналогичным периодом 2010 года, передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье». Об этом агентству сообщили сегодня, 18 июня, в Главном управлении статистики в Одесской области. По данным Главного управления, в январе-мае 2011 года в области произведено 4 тыс. 140 т обработанного жидкого молока, что на 51,3% меньше, чем за аналогичный период 2010 года; масла сливочного произведено 266 т, что меньше прошлогоднего показателя на 69,7%. Сыра свежего неферментированного и сыра кисломолочного произведено 354 т, что больше аналогичного показателя прошлого года на 17,6%; продуктов кисломолочных произведено 1 тыс. 682 т (на 3,8% больше, чем в 2010 году); производство сыров жирных уменьшилось за год на 19,3% и составило 510 т. |
Пошук:
Автор
Щодня українці стають жертвами шахраїв онлайн, втрачаючи особисті дані та кошти. Разом з Кіберполіцією ми пояснюємо, що таке скам, які схеми найпоширеніші та як захиститися від зловмисників в Інтернеті.
10 листопада о 14:00 Одеська національна наукова бібліотека та громадська організація «Десяте квітня» запрошують на форум «Ярмаркова культура: сучасність завдяки традиціям». Форум проводиться за підтримки Агентства ООН у справах біженців і Першого міжрегіонального відділу Інституту національної пам'яті. Його мета – дослідження багатства культур українського степу, що став місцем єдності різноманітних етносів, які його населяють.
Останні новини:
12:47 17.11.2024
12:37 17.11.2024
12:33 17.11.2024
12:28 17.11.2024
12:25 17.11.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.462 |