ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ОК «Південь»: українські збройні сили вразили ворожі позиції 25 разів за ніч
17:39 / 13.05.2022

ОДЕСА, 13 ТРАВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Речник Оперативного командування «Південь» Владислав Назаров повідомив про обстановку на півдні України.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Оперативного командування ЗСУ «Південь».

У повідомленні ОК «Південь» сказано:

Ворог продовжує ведення підступних бойових дій, зокрема, на Херсонщині та Миколаївщині. Реактивними системами залпового вогню «Ураган» щільно вкрито нічну Миколаївщину. Спорткомплекс, лікарня, школа, дитячий садок, приватні подвір’я та офісні будівлі, промислове підприємство – усі ці об’єкти не мають жодного стосунку до військової інфраструктури, але пошкоджені, а подекуди й зруйновані. Постраждалих серед цивільного населення нема.

Не маючи шансу на просування та активізацію наступальних дії, рашисти переказують рідним в телефонних розмовах легенди про Чорнобаївське «чистилище», куди самі вже бояться заїжджати. Підтримуючи легенду, наші ракетно-артилерійські підрозділи тільки за цю ніч вразили ворожі позиції 25 разів. Втрати ворога уточнюються.

На Одещині ситуація стабільна і контрольована. Склад корабельного угруповання рашистів у Чорному морі суттєво не змінюється. Продовжує нести загрозу ракетних ударів. Ворожа активність навколо Зміїного ретельно відстежується.

У Придністров’ї ворожі сили продовжують просувати провокації: зафіксовано спробу підпалити військкомат в Тирасполі та фейкову атаку на нафтобазу. Розхитування ситуації має стати підґрунтям звинувачення України у зазіханні на територію невизнаної республіки. Але впорядкована діяльність та система оборони прикордонних районів з українського боку свідчить про безглуздість подібних звинувачень.

Контрдиверсійні заходи в регіоні системні та успішні, надійну охорону державного кордону забезпечено.

Не піддавайтесь хибному інформаційному впливу, вчасно і правильно реагуйте на сигнали тривог, не наражайте себе на небезпеку, відвідуючи заборонені місця і об’єкти.

Тримаймо стрій! Все буде Україна!


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
01:02 19.04.2024
20:13 18.04.2024
18:56 18.04.2024
16:39 18.04.2024
15:11 18.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.891