ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ОК «Південь»: внаслідок російського ракетного удару по житлових районах Миколаєва принаймні одна людина загинула
14:51 / 17.06.2022

ОДЕСА, 17 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Речник Оперативного командування «Південь» Владислав Назаров повідомив про обстановку в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Оперативного командування ЗСУ «Південь».

У повідомленні ОК «Південь» сказано:

Поточна оперативна обстановка на півдні України: станом на 12.00 17.06.2022.

https://youtu.be/rXkVJXZFqAw

🔅 Обстановка в нашій операційній зоні стабільно напружена. Противник продовжує ведення бойових дій по рубежах оборони. Нових ударних угруповань не створює, активності не проявляє.

🔅 Продовжуються ракетні удари по Миколаєву. Вранці 2 крилатими ракетами атаковані 2 райони міста. Пошкоджено житлові багатоквартирні будинки, приватні автівки, промислові та виробничі об’єкти. За попередньою інформацією одна цивільна особа загинула, шістьох поранено. Серед поранених є дитина. Наразі ведуться рятувальні роботи. Інформація уточнюється.

🔅Також сьогодні зранку тривали обстріли Широківської та Березнегуватської громад. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

🔅 Внаслідок вечірнього обстрілу села Парутине Куцурубської громади поранено двох цивільних осіб. В Шевченківській громаді після обстрілів зайнялися три господарчі будівлі.

🔅 На Херсонщині напруженою залишається ситуація в окупованих населених пунктах всього Бериславського району. Постійні бойові дії, розтрощені будинки, знищена соціальна інфраструктура, заміновані поля, дороги, мости – такі наслідки «руського миру» у більшості сіл Високопільської, Нововоронцовської, Калинівської, Великоолександрівської та інших громад.

🔅 Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань забезпечено втрати ворога в кількості 36 рашистів та 8 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

🔱 В Чорному морі ворожий флот, внаслідок влучної роботи угруповання різнорідних сил оборони півдня України, втратив буксир «васілій бех», який забезпечував доставку на острів Зміїний боєприпасів, озброєння та особового складу чорноморського флоту рашистів.

🔱 Незважаючи на оздоблення зенітно-ракетним комплексом «ТОР», буксир перетворено на плавуче вогнище. За попередніми даними, уражено 70% екіпажу, доля решти – невідома. Ворожі кораблі намагаються проводити пошуково-рятувальну операцію.

🔱 У готовності до нанесення ракетних ударів в північно-західній частині Чорного моря залишаються 1 підводний човен, 2 ракетних кораблі, 3 ВДК.

⚠️ Не нехтуйте заходами безпеки, дослухайтеся до сигналів повітряної тривоги, довіряйте тільки офіційним достовірним джерелам інформації і наближайте Перемогу разом з нами! 🇺🇦


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
19:10 28.03.2024
19:07 28.03.2024
18:40 28.03.2024
17:16 28.03.2024
16:25 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.880