ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ОК «Південь»: оборонці українського Причорномор’я за добу знищили 40 російських окупантів, їх міномет та багато іншої техніки
15:48 / 07.12.2023

ОДЕСА, 07 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Представники Оперативного командування «Південь» повідомили про обстановку в своїй зоні відповідальності.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Оперативного командування ЗСУ «Південь».

У повідомленні ОК «Південь» сказано:

В зоні відповідальності Сил оборони півдня ворог продовжує ущільнення своєї оборони та тиск бомбардуваннями з використанням КАБ різної потужності.

🟡В той же час ознак формування наступальних угруповань не виявлено, маневри ворожими силами та засобами тривають.

⚡️Сили оборони утримують та зміцнюють свої позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують контрбатарейну боротьбу та наносять вогневі ураження по позиціях і по тилах противника.

⛵️ У морі 9 бойових кораблі ворожого недофлоту, з них 8 у Чорному та 1 у Азовському морях. Хоча вже не штормить, але ракетоносії заведені в пункти базування.

💬 Протягом доби (з 7.00 до 7.00) противник завдав 4 авіаційних удари із застосуванням 28 керованих авіабомб з акцентом на Кринки і лівий берег.

☄️ Окупанти двічі застосували FPV-дрони, а також скинули з БпЛА різних модифікацій 11 осколкових боєприпасів по населених пунктах Михайлівка та Кізомис Херсонської області. Жертв серед населення вдалося уникнути.

Пошкоджено приватний будинок та цивільні автівки.

🔽 За минулу добу відбулось 11 обстрілів населених пунктів. Саме на Херсоні війська ворога зосередились максимально — 10 обстрілів.

Також під обстрілами перебували мешканці селища Шляхове що на Херсонщині. Ворог продовжував тероризувати Миколаївщину, обстрілюючи акваторію Очаківської громади.

Люди не постраждали.

🔴 Внаслідок вогневого впливу та злочинних дій ворога пошкоджено адміністративну будівлю, 2 багатоповерхівки, майже десяток приватних будинків, газогін та близько 10 цивільних автомобілів.

Втрат серед цивільного населення немає.

🛡 Сили оборони півдня продовжують виконання вогневих завдань.

За минулу добу ворогу завдано наступних втрат:

- 40 окупантів;

- 1 міномет;

- 15 одиниць авто-бронетехніки.

Знищено склад боєприпасів та спостережний пункт.

Йдемо вперед, разом — до Перемоги! 🇺🇦 🤝


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Прогнозованість та історії успіху: Сергій Токарєв про те, як розвивати tech-індустрію України
Аби розвивати український технологічний сектор та залучати іноземні інвестиції, необхідно показувати світові прогнозованість. У цьому переконаний Сергій Токарєв tech-бізнесмен та співзасновник інвестиційної групи Roosh, яка розвиває та масштабує технологічні бізнеси у всьому світі.

Вистава Одеського музично-драматичного театру ім. В Василька у шортлісті 6-ого Фестивалю-Премії «ГРА»
Ще один етап 6-го Всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії «ГРА» успішно пройдено: експерти наживо переглянули вистави лонгліста, провели голосування і сформували шортліст. Тож Національна спілка театральних діячів України (НСТДУ), яка є засновницею та організаторкою Фестивалю-Премії, оприлюднила список вистав, які пройшли до ФІНАЛУ. У списку у номінації «За найкращу камерну виставу» постановка Олександра Самусенка «1900-й. Легенда про піаніста» Одеського академічного музично-драматичного театру імені В. Василька.

Останні новини:
17:09 26.07.2024
16:42 26.07.2024
15:52 26.07.2024
14:37 26.07.2024
13:11 26.07.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.954