ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




SHABO представило свою Коллекцию великих вин
11:55 / 30.12.2020
Бизнес

ОДЕССА, 30 ДЕКАБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Основатель предприятия SHABO рассказал о своей главной ценности как винодела — Коллекции великих вин из Фамильного резерва.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO.

В сообщении предприятия сказано:

ПОДАРУВАТИ НАЙЦІННІШЕ ❤️

Коли у засновника нашої компанії — Важи Іукурідзе, запитують, що у нього є найцінніше, як у винороба, він відповідає — «Колекція великих вин з нашого Фамільного резерву».

17 років кожен крок компанії був спрямований саме на створення Великого вина. Непохитна віра сім‘ї Іукурідзе в безумовний потенціал шабської землі, стимулювала попри всі перепони, складнощі та економічні кризи, йти на ризик та створювати вино, яким буде пишатися кожен українець та яке визнають винні експерти усього світу.

За цей шлях довжиною в 17 років, завдяки кропіткій праці виноградарів, технологів та міжнародних консультантів, сім’ї Іукурідзе вдалось створите дещо більше, ніж просто вино.

Створити власну сімейну енотеку SHABO. Це вина, яких ще ніколи не було у вільному продажі. Лімітовані винтажі лише кращих років врожаю шабського теруару та багаторічна витримка.

У цьому вині криється уся філософія сім’ї Іукурідзе. Кожна з пляшок має свій унікальний номер, паспорт та була відібрана особисто Важею Іукурідзе. Саме тому ця лінійка колекційних вин зараз має робочу назву Family Reserve, а влітку 2021 року буде презентована офіційно.

Це вино потребує уваги. Потребує особливих умов зберігання. Воно потребує найідеальнішої температури та вологості, мінімальної кількості світла. А його цінність з кожним роком лише збільшується.

Це найдорожчий нашому серцю та довгоочікуваний проєкт. Сімейна енотека Іукурідзе — це своєрідний винний банк зі спеціальними винними комірками, які у 2021 році стануть особистим сейфом для збереження вина для поціновувачів великих вин.

І ось одну з таких винних комірок на 17 пляшок на честь цьогорічного 17-річчя компанії SHABO, Важа Іукурідзе особисто дарує нашому супер-фіналісту, якого обрали ви, шановні експерти, — Євгенії Ніколайчук.

Усі вина до сховища Євгенія зможе відібрати разом з нашими технологами. Вони, на протязі усього часу збереження в енотеці, будуть слідкувати за їх станом.

Вітаємо Женя Николайчук (Jenia Nikolaichuk) з тим, що вона стала першою власницею з українських експертів! Це дуже значуща для нас подія. Ми щиро впевнені, що до створення Великих вин України винороби та експерти обов‘язково повинні йти разом.

З нетерпінням чекаємо Євгенію у SHABO, аби вона власноруч закоркували у своєму винному сейфі найвизначніші вантажі! 🎉✨🥂🍾


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
01:02 19.04.2024
20:13 18.04.2024
18:56 18.04.2024
16:39 18.04.2024
15:11 18.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.963