|
В SHABO раскрыли ещё один приоритет своей работы
17:07 / 04.06.2021
ОДЕССА, 04 ИЮНЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Винодельческое предприятие SHABO раскрыло один из важнейших приоритет своей работы – сохранение окружающей среды. Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO. В сообщении предприятия сказано: Створити виняткове вино можна лише з повагою до землі, яка дає нам таку можливість 🌿 У SHABO екологічність процесів є пріоритетом на кожному етапі виробництва: від вибору лози та мікроділянки ґрунту, на якому вона буде зростати до коркування пляшок. Ми практикуємо безвідходне виробництво й переробляємо навіть виноградні лози після підрізання, а також робимо усе можливе, аби мінімізувати наш вуглецевий слід. Використовуємо лише натуральний корок. Оскільки кора коркового дуба — поновлюваний ресурс, що заново наростає впродовж декількох років, а її витяг не пошкоджує дерево й не чинить шкоду землі, на відміну від пластику 🌳 Про які процеси виробництва вам було б цікаво дізнатися? Діліться у коментарях |
Пошук:
Автор
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці
Останні новини:
00:22 24.04.2024
20:13 23.04.2024
19:41 23.04.2024
18:52 23.04.2024
17:17 23.04.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.904 |