ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




В SHABO радять, що почитати «за вино»
17:54 / 16.02.2022
Бизнес

ОДЕСА, 16 ЛЮТОГО 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO дало поради щодо літератури, корисної для шанувальників благородних напоїв.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленнях підприємства сказано:

Як хороше вино розкривається ковток за ковтком, так захоплива книга — від сторінки до сторінки 👌 Для поціновувачів і того, й іншого маємо чудову добірку книг.

📖 Крістин Мульке та Алдо Зом «Wine Simple». Як зрозуміти, яке саме вино ви любите? Як навчитися ним насолоджуватися? І як врешті по-справжньому пізнати напій. Просто, цікаво та про головне з перших вуст — від сомельє світового класу.

📖 Ання-Євгенія Янченко «Вино без правил». Усе про винні регіони світу, Новий та Старий світ, таніни, купажі, післясмак — без снобізму та надмірних термінів. Авторка вчить розумітися на тонкощах вина, обирати хороші зразки у будь-якому ціновому сегменті та руйнує всі стереотипи і міфи про благородний продукт.

📖 «WeWineGuide для мандрівників, улюблених у вино» — це унікальна книга-гід для любителів вина та їжі. Вона створена за підтримки провідних фахівців у галузі виноробства та містить путівник з виноробень Європи. Точно знадобиться у подорожі.

📖 Пакетт Мадлен, Геммек Джастін «Wine Folly. Усе, що треба знати про вино». Як подавати, декантувати, дегус­тувати, з чим найкраще смакувати, від чого залежить відтінок, колір, смак? Книга відповідей на всі ваші питання про вино. Легко, цікаво та не без гумору.

📖 Джеффорд Ендрю «Вино. Курс Ендрю Джеффорда». Автор книги — знавець вина світового рівня, багаторазовий переможець світових премій Glenfiddich Award, Louis Roederer Champagne International Wine, World Food Media Award. Експерт ділиться секретами дегустації, розповідає про «зіркові» сорти винного світу, смак якісного вина та ще багато чого цікавого..

Читайте, надихайтеся та смакуйте по-новому


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
19:19 25.04.2024
17:11 25.04.2024
16:41 25.04.2024
15:44 25.04.2024
14:34 25.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.908