ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Украинский театр Одессы открыл сезон премьерой
16:59 / 11.09.2020
Культура

ОДЕССА, 11 СЕНТЯБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — 10 сентября в Одесском академическом украинском музыкально-драматическом театре им. В. Василько состоялась премьера спектакля «Ужин в Санлисе».

Об этом, как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», сообщается на Фейсбук-страницах Одесского академического украинского музыкально-драматического театр им. В. Василько и «Наш выбор — Сергей Гриневецкий».

В сообщении театра сказано:

Васильківці впевнено увійшли у 96-й театральний сезон!

Перший день почали з прем'єри «Вечеря в Санлісі режисерки Ирина Зильберман.

У ролях: Нинель Наточая (Ninel Natochay) Елена Головина (Елена Головина-Дриженко) Ирина Бессараб Игорь Волосовский Владимир Романко (Vladimir Romanko) Карина Солнцева Єгор Карельский, Ірина Черкаська, Ігор Геращенко, Сергій Ярий Булка, Олена Коновальчук та музиканти оркестру театру.

Дякуємо всім причетним до створення вистави і вітаємо глядачів з початком нового сезону!

Далі буде!

А в сообщении Почетного гражданина Одессы и Одесской области Сергея Гриневецкого говорится:

Вчора ввечері дозволив себе трохи відпочити. Відвідав Одеський академічний український музично-драматичний театр. Ювілейний 95-й сезон відкрився прем’єрою вистави «Вечеря в Санлісі» за п’єсою відомого французького драматурга Жана Ануя.

Можу сказати, що хоча п’єса була написана у 1936 році, вона й досі актуальна. Адже людство в усі часи продовжує мріяти про одне, а жити інакше, часто нічого не роблячи для того, щоб змінити своє буття і максимально наблизити його до свого ж власного ідеалу. Часом вдаємо, що зараз пишемо чернетку, а начисто писатимемо колись потім. А чи настане це потім? І чи вистачить у нас мужності поставити крапку і перегорнути сторінку, яка нас не влаштовує?

Отже, крім того, що просто отримуєш насолоду від самої комедії, музики та акторської гри, замислюєшся про сміливість та вміння прийняти рішення і зробити вірний вибір. Як бачимо, дуже актуально в умовах реалій сьогодення.

Чудовий тандем зовсім молодих та вже відомих, улюблених акторів (заслужені артистки України Ірина Черкаська та Нінель Наточа, Олена Головіна та заслужений артист України Ігор Геращенко) подарував одеситам самі різноманітні емоції. Глядачі посміхалися, переживали за героїв, співчували та раділи разом з ними і, повторюся ще раз, – замислювалися! «Живе» музичне оформлення вистави додавало сценічній дії особливого пікантного колориту, ніби тонко натякаючи на той факт, що Одесу вважають маленьким Парижем із видом на море.

Обов’язково сходіть на премʼєру та складіть своє власне враження!


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
00:28 29.03.2024
19:10 28.03.2024
19:07 28.03.2024
18:40 28.03.2024
17:16 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.937