ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Хочу в Одессу»: в рамках фестиваля в течении «длинных выходных» проходит ряд мероприятий
14:04 / 27.06.2021
Культура

ОДЕССА, 27 ИЮНЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В Жемчужине у моря в рамках фестиваля «Хочу в Одессу» проходит ряд разнообразных мероприятий.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице Департамента культуры и туризма Одесского городского совета.

В сообщениях Департамента сказано:

25 липня на Театральній площі на літньому арт-майданчику готелю «Моцарт» Одеський культурний центр мистецтв і мов «La pipelette«за підтримки Департаменту культури та туризму Одеської міської ради представив виставку «Франція в моєму серці в рамках фестивалю «Хочу в Одесу», та святкування Дня Європи. У виставці взяли участь 30 художників і фотографів з Одеси, Києва, Чернігова, Прибалтики. До експозиції увійшли пейзажі, портрети, натюрморти, фотографії французьких пам'яток. Також був підготовлений концерт дорослими та дитячими колективами. Одеська національна музична академія імені А.В. Нежданової порадувала чарівними мелодіями, у виконанні студентів і випускників.

25 червня у рамках фестивалю «Хочу до Одеси» у Літньому театрі Міського саду відбувся черговий фестиваль серії «Fusion» — «Fusion fest. The best!» Муніципального театру духової музики ім. Саліка, який показав різні стилі від попмузики до року. Відкрив фестиваль Диксиленд «Vakula band» порадував джазовими і одеськими мелодіями. Художній керівник — Володимир Вакулович. Духовий оркестр під керівництвом заслуженого працівника культури України Михайла Дзевіка, а також диригента, який вніс абсолютно нові фарби в оркестр — Володимира Гітіна, виконал мелодії народів світу, під барвистий відеоряд. Духовий оркестр Володимир Гітін) представив дефіле. Камерний оркестр під керівництвом головного диригента театру Олесі Пістової порадував чудовою рок програмою. А у заключній частині фестивалю була запропонована феєрична програма «Pop fusion!» у виконанні естрадно-симфонічного оркестру. Солісти з оркестром театру створили чарівну атмосферу в Літньому театрі.

26 червня в парку ім. Т. Г. Шевченко в рамках міського Фестивалю «Хочу до Одеси» пройшов експериментальний міжнародний танцювально-поетичний фестиваль «Поезія в танці. Листи про любов і самотність», організований муніципальним театром духової музики ім. О. Саліка. У першій частині прозвучали вірші поетів Одеси в супроводі музикантів і танцюристів. Симбіоз поетичного слова, мелодії і танцю створював дивовижну атмосферу душевності і тепла. Друга частина була присвячена сучасній експериментальній поезії та музиці. А в третій був представлений рок-концерт, де слово поєднувалося з ритмами музики. Всі учасники концерту отримали призи. А глядачі прекрасний настрій.

26-27 червня в рамках фестивалю «Хочу в Одесу» відбувся грандіозний барвистий аерофестиваль ODESSA BALLOON FEST, який зібрав аеродизайнерів з усієї України, які показали свою майстерність.

- Наша мета розповісти про повітряні кулі світу, — сказала організатор, амбасадор компанії Gemar Balloons Вероніка Голубєва. — З куль можна створити що-завгодно. Цього разу у нас морська тема. Для створення фігур морських мешканців ми використовували 100 тисяч куль, робили композицію 3 дні. Наші кулі екологічні, вони розкладаються за 2 роки. Але тим не менш, ми утилізуємо їх.

Відкриття фестивалю пройшло на Думській площі. В оточенні морських мешканців глибин виїхав сам Нептун з Русалочкою. А слідом пройшли моделі в нарядах з кульок. Виступили художні колективи Одеси.

На пляжі «Ланжерон» був проведений флешмоб і хода моделей з повітряних куль. А потім всі поринули в море. В оточенні морських мешканців глибин виїхав сам Нептун з русалочкою, благословивши куртний сезон. А слідом пройшли моделі в нарядах з кульок.

І провели екологічну акцію-утилізації куль, щоб показати, що потрібно берегти одеські пляжі, зберігати їх у чистоті.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
00:22 24.04.2024
20:13 23.04.2024
19:41 23.04.2024
18:52 23.04.2024
17:17 23.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.906