ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Одеська опера взяла участь в мистецькій акції на підтримку закриття українського неба
15:04 / 13.03.2022
Культура

ОДЕСА, 13 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеський національний академічний театр опери та балету долучився до заходу в підтримку закриття українського неба, який відбувся в центрі Перлини біля моря.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Одеська Опера / Odesa Opera».

У повідомленні театру сказано:

Одне прохання — ЗАКРИТИ НЕБО! ⛅️

Одне бажання — МИР В УКРАЇНІ! 🇺🇦

💭12 березня, у середмісті Одеси, за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики, Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти та Одеської обласної військової адміністрації, відбулась мистецька акція “Вільне НебоFree Sky”.

⛅️Акція покликана підтримати заклик до країн Заходу та інших держав світу з проханням закрити небо над Україною від ворожих літаків, ракет і бомб, які щоденно руйнують людські життя.

💭Під орудою диригента театру Ігоря Чернецького, у виконанні симфонічного оркестру та хору Одеської Опери, прозвучав “Державний гімн України”, хор з опери Дж.Верді “Набукко”, духовний Гімн України «Молитва за Україну».

🇺🇦Надзвичайно символічним стало виконання композиції Д.Крижанівського “Реве та стогне Дніпр Широкий”. Саме цей потужний музичний твір наводив жахіття на ворога в часи Другої світової війни. Тож сьогодні музиканти Одеської Опери використовують свою музичну зброю.

🔔Наприкінці мистецької акції відбувся брифінг за участі генеральної директорки-художньої керівниці театру Надії Бабіч та артистів Одеської Опери.

🙏🏻🇺🇦Заклик, який сьогодні звучав поблизу мистецької перлини Європи, звучить усією Україною, лине по всьому світу! Віримо, що ми будемо почуті! Адже ми захищаємо свою землю. Ми хочемо жити на своїй квітучій землі і задля цього сьогодні ми вимушені боротися за своє майбутнє.

🙏🏻Благаємо світ стати разом з нами на сторону відваги, світла і справедливості! Закрийте небо над Україною!

✨🇺🇦Миру Україні! Слава Україні!

📸 Дмитро Скворцов, Юрій Литвиненко


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
13:24 28.03.2024
12:05 28.03.2024
11:59 28.03.2024
11:06 28.03.2024
10:46 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.897